LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Danny Saucedo om pappaledigheten – uppgörelsen med Anna Eriksson

12 okt, 2023 
Danny Saucedo och Anna Eriksson
Danny Saucedo och flickvännen Anna Eriksson ska bli föräldrar.
Nu avslöjar Danny att det inte ser ut att bli mycket ledighet hemma med familjen första året.
– Jag ska vara farsaledig 2025 tror jag, och nästa år så bomba med jobb, säger han till Expressen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Danny Saucedo om att bli pappa – då är barnet beräknat: "Fruktansvärt och underbart på samma gång"Brand logo
Danny Saucedo om att bli pappa – då är barnet beräknat: "Fruktansvärt och underbart på samma gång"

Danny Saucedo, 37, slog igenom i Idol för många år sedan. Idag är han både en framgångsrik artist men även programledare för tv-serien Ägd av Danny. Inom några månader är det dags att ta sig an en helt ny roll, då Danny ska bli pappa för första gången.

Danny Saucedo ska bli pappa i december – egna orden om lyckan: ”Väldigt väntat”

”Baby bakin'”, skrev de när de avslöjade den stora lyckan. Detta tillsammans med en bild där Anna visade upp gravidmagen.

När Hänt träffade Danny på Amazon Primes sommarfest berättade han gladeligen om tillökningen i familjen och att det var väntat.

– Jag tänkte säga att det känns overkligt, men det känns väldigt verkligt och väldigt väntat. Jag har velat bli farsa sedan jag var 20 bast så jag är redo. Det kommer säkert vara fruktansvärt men samtidigt helt underbart på samma gång, sa då Danny.

Annons

Danny Saucedo om uppgörelsen med Anna – därför kommer han inte vara hemma första tiden

Anna och Dannys bebis är beräknad att föddas i början av december så 2024 blir ett intensivt år för Danny. Inte nog med att han kommer ha en nyfödd hemma så avslöjar han nu att det inte ser ut att bli mycket ledighet hemma med familjen.

– Det borde ju bli det med största sannolikhet. Men jag har massor av projekt nästa år. Jag ska vara farsaledig 2025 tror jag, och nästa år så bomba med jobb. Jag har ganska många projekt i luften så jag ska bara landa och sen ska jag rulla vagn, säger han till Expressen.

Därefter får Danny frågan om han verkligen kommer att vilja jobba så mycket när barnet väl är fött eller om han inte hellre då skulle vilja vara hemma, vilket Danny svarar så här på:

– Förmodligen, absolut. Men jag kommer vara borta på dagarna men så kommer jag hem på kvällarna. Jag styr mycket över min tid själv men periodvis har jag väldigt mycket att göra och sen vissa perioder har jag det väldigt mycket lugnare så jag kommer vara hemma väldigt mycket ändå. Det är egentligen bara helger som jag är borta och jobbar.

FOTO: TT

Annons