LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför knäckte ”Let's Dance” Biancas förhållande med Phillipe: ”Gjorde honom besviken”

21 dec, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Bianca Ingrosso och pojkvännen Philipe Cohen har gjort slut mer än en gång. Under "Let's dance" 2016 sprack kärleken också. – Jag gjorde Phillipe ganska besviken, säger Bianca.
Annons

I början av året tog det tre år långa förhållandet mellan Bianca Ingrosso22, och pojkvännen Phillipe Cohen, 23, slut. Men vad alla inte vet är att det inte var första gången som parets relation sprack. Redan på våren 2016 gjorde paret slut, efter att Bianca medverkat i “Let’s dance” på TV4.

– Vårt förhållande var jättebra fram tills att jag var med i “Let’s dance”. Alla vet att “Let’s dance” kallas för skilsmässoprogrammet, för antingen är man otrogen med sin partner eller med någon annan, eller så har man inte tid för sitt förhållande, säger hon i podcasten ”Alice & Bianca”.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Bianca Ingrosso beskriver att hon började prioritera programmet före sin pojkvän och tyckte att det var viktigare att öva på dansen än att höra av sig till honom.

– Man går in i den här bubblan så hårt att ingenting annat spelar någon roll. Att vara med i “Let’s dance” och samtidigt ha ett distansförhållande gick inte riktigt. Jag gjorde Phillipe ganska besviken när jag var med där, för jag hörde inte av mig och jag brydde mig inte lika mycket om mitt förhållande som om min dans, säger hon i podden och fortsätter:

– Jag blev självisk. Man blir det i “Let’s dance”, man tror att allt handlar om en själv och ens jävla samba. Så då gjorde Phillipe slut med mig.

I dag har Bianca och Phillipe hittat tillbaka till varandra och är återigen ett par efter ytterligare ett uppbrott.

Foto: IBL

Annons