LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Lloyd Lawrence kastades ut från Bachelor in paradise: ”Inte glad”

05 sep, 2023 
Frida Eklöf
Realityprogrammet Bachelor in paradise är i full rullning.
Trots att det bara sänts sex avsnitt har drama uppstått.
Nu berättar deltagaren Lloyd Lawrence om varför han lämnade paradiset.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Christoffer Levi om statusen på kärleksfrontenBrand logo
Christoffer Levi om statusen på kärleksfronten

TV4:s helt nya satsning Bachelor in paradise är i gång. I programmet får vi bekanta oss med deltagare från tidigare Bachelor- och Bachelorette som söker kärleken på nytt.

En av deltagarna är norska Lloyd Lawrence, som tidigare deltog i Olivia Birgerssons säsong av Bachelorette 2022.

Lloyd Lawrence om avhoppet i Bachelor in Paradise

Men Lloyds tid i Bachelor in Paradise blev inte långvarig. Redan i avsnitt sex kommer programledaren Malin Stenbäck in till deltagarna i huset och berättar att Lloyd valt att lämna paradiset.

Varför han lämnar framgår dock inte i programmets avsnitt, men till TV4 berättar han nu vad det var som ledde till beslutet.

– Jag var inte glad med produktionen och hur allt bakom kamerorna gick till. Det fanns flera orsaker till det, men huvudsakligen så var det att jag inte mådde så bra ett par dagar, säger Lloyd.

Det verkar även som att det fanns andra anledningar till varför Lloyd valde att lämna realityprogrammet.

Annons

– Jag försökte hitta en plats där vi spelade in där jag kunde ta det lugnt och svalka mig lite, det var jättevarmt i Mexiko. Men endast ett rum med AC fanns och det tillhörde produktionen. Jag gick in i rummet några gånger och blev då utkastad av produktionen, säger han och fortsätter:

– Den dagen jag åkte hem var jag arg och superirriterad på produktionen. Jag ville inte spela in mer den kvällen och försökte att dra hem till hotellet som killarna hade. Efter ett tag fick jag det, men när jag låg och sov kom de mitt i natten och knackade på min dörr och sa att de tyckte att jag var lite elak mot produktionen. Att de inte ville ha mig kvar i programmet.

Det verkar minst sagt som att Lloyd är missnöjd med produktionen och hur allt gick tillväga.

– Produktionen sa att jag inte fick komma tillbaka. Jag var inte glad alls över situationen. Ingen pratade med mig dagen innan. Varför är produktionens problem viktigare än någon i casten?, säger Lloyd till TV4.

Spelade in Bachelorette och Bachelor in paradise tätt inpå

Lloyd gjorde onekligen ett stort intryck när han deltog i Bachelorette 2022. Det var nämligen under en gruppdejt han försökte charma Olivia som det inte gick som tänkt när han lade en kommentar om hennes utseende.

Annons

– Du är snyggare i verkligheten än på din presentations-video, säger han under grupp-dejten och tar upp det igen under deras egna dejt:

– Fint att se att du ser bättre ut i verkligheten, varpå Olivia senare kommenterar händelsen i en synk.

– Onödig kommentar. Jag personligen tycker inte att man slänger ur sig något sådant, sa hon då i programmet.

Men hur nära inpå var egentligen inspelningarna av Bachelorette och Bachelor in paradise? När Hänt sände en live med Lloyd på Instagram kunde han avslöja att det bara var månader mellan inspelningarna.

– Jag reste ner till Bachelorette 1 augusti 2022 tror jag, sen åkte jag till Bachelor in paradise slutet av november 2022, så det var inte så mycket tid emellan, säger Lloyd till Hänts reporter.

FOTO: TV4 Play

Annons