LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bachelor in paradise-Lloyd avslöjar bluffen: Där sover killarna egentligen

01 sep, 2023 
Bachelor in paradise
Sprillans nya Bachelor in paradise är igång.
Men en av deltagarna kan nu avslöja hur programmet egentligen går till bakom kulisserna.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Christoffer Levi om statusen på kärleksfrontenBrand logo
Christoffer Levi om statusen på kärleksfronten

TV4:s helt nya satsning Bachelor in paradise är i skrivande stund i fullrullning. Vi har redan fått bekanta oss med en hel del deltagare från tidigare Bachelor- och Bachelorette säsonger som söker kärleken på nytt.

En av deltagarna är norska Lloyd Lawrence, som tidigare deltog i Olivia Birgerssons säsong av Bachelorette 2022. När Hänt når Lloyd kan han avslöja detaljer som tv-tittarna inte får se i programmet.

Bachelor in paradise-Lloyd avslöjar: ”Var inte jätteglad”

I Mexico får tittarna följa deltagarna när de går på dejter, har grupp-middagar och rosceremonier. Det mesta som filmas utspelar sig på en och samma plats, något som ser ut som en stor gård med flera olika hus.

Men enligt Lloyd bodde inte alla deltagare på den platsen som syns i programmet.

– Jag var inte jätteglad med hur all uppsättning fungerade med produktionen i Mexico. Det var lite tajt budget tycker jag, säger han och fortsätter:

– För hotellet som killarna bodde på... Killarna bodde inte på samma ställe som man ser på tv.

Bachelor in paradise-Lloyd om bluffen i tv: ”Bodde på ett hotell”

Lloyd förklarar att killarna i programmet bodde på ett separat boende, dit de åkte på kvällarna efter att inspelningarna var klara.

– Varje kväll åkte vi grabbar hem till ett annat ställe, men på tv ser de ut som alla bor där. Men vi bodde på ett hotell där de inte fanns något varmvatten, maten var inte toppen, säger Lloyd och fortsätter:

– Där vi spelade in på dagarna fanns det heller ingen AC och tjejerna bodde i små bungalows. De var som små hus där de bodde tre och tre, det var inte så bekvämt.

FOTO: TV4Play

Annons