RobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinson
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför känner du igen Ulf Ström i Robinson 2022 – okända förflutna med Petra Mede

16 okt, 2022 
Ulf Ström i Robinson 2022
Känner du också igen Ulf Ström som är en av deltagarna i Robinson 2022? Det är inte allt för konstigt.
Ulf har nämligen medverkat i flera serier och reklamfilmer, dessutom har han en okända koppling till Petra Mede!
Annons
Livsfarliga händelsen under Robinson-inspelningen: ”Anaconda”Brand logo
Livsfarliga händelsen under Robinson-inspelningen: ”Anaconda”

Robinson är i full gång med ännu en säsong. Denna gång är det på Malaysias stränder som deltagarna befinner sig för att göra upp i tävligen. Det är inte bara inspelningsplatsen som är ny denna säsong, även programledaren har bytts ut. Petra Malm, känd som Pam gör även sin första säsong efter att ersatt Anders Öfvergård.

Vårens säsong av programmet blev ordentligt stökig då flera deltagare drabbades av coronaviruset och tvingades avbryta sin medverkan. Mitt under säsongens gång gjordes därför flertal ändringar. Men till slut stod Filip Johansson, 32, som vinnare av programmet.

Annons

Någon som i år hoppas på att bli den som kammar hem vinsten är Ulf Ström, 65, från Stockholm.

Därför känner du igen Ulf Ström i Robinson 2022

Kanske känner du igen Ulf från tidigare? Och det vore inte helt konstigt då han har medverkat i tv tidigare. Faktum är att Ulf har spelat både i serier och reklamfilmer då han har skådespelandet som ett hobby-intresse utöver sitt arbete som sjökapten.

– Jag gled in på det här på ett bananskal och har hållit på med det i fyra, fem år nu. Jag tycker det är en jättekul kontrast, det här med skådespelaruppdrag. Jag har fått en liten nisch, när de behöver en arrogant skitstövel, då ringer de till mig, säger Ulf till Hänt och skrattar.

Ulf i Unibet
Ulf i Unibet-reklam. Foto. Youtube

Ulf har bland annat haft mindre roller i Fartblinda, Agenterna och Revansch. Dessutom har han spelat roller i olika reklamfilmer för Länsförsäkringar, Blocket, Nordax Bank och Unibet.

Annons
Ulf i reklamfilm
Ulf i reklamfilm för Nordax barnk. Foto:Youtube

– Det är fantastiskt roligt för man träffar mycket kul folk.

Ulf Ströms okända relation till Petra Mede: ”Haft tur”

Någon som Ulf har fått spela emot är Petra Mede, 52, han hade nämligen en roll i TV4:s Min historiske pojkvän.

– Vi spelade mot varandra. Det var jättekul hon är en fantastisk skådespelare så det är hedersamt när man får spela mot skådisar i den ligan. Jag har haft tur där, säger Ulf.

FOTO: TV4/TT

Annons