nicci hernestig

Därför känner du igen Nicci Hernestig i Paradise

Nicci Herestig med exet.

Nicci Hernestig är en profil på sociala medier och har haft en stormig start på hennes offentliga tillvaro. Nu är hon med i tv-programmet Paradise! Men visst känner vi igen henne från något annat? Läs allt här!
Sanningen bakom Marcelo Peñas tårar i Paradise hotel
1:21

Efter reklamen: Sanningen bakom Marcelo Peñas tårar i Paradise hotel

(1:21)

Slå på ljud

Nicci Hernesting, 23, är en stor välkänd profil på sociala medier. Nu framträder hon i reality-programmet Paradise och visst känner vi igen henne från tidigare? Hon är som nämnt stor på sociala medier med hela 120 tusen följare på Instagram.

Men det var en specifik händelse som gjorde att Nicci verkligen hamnade i rampljuset.

Nicci Hernestig kommer in som häxjägare i Paradise

Eftersom Nicci är stor inom influencer-kretsarna var det flera i programmet Paradise som reagerade när hon klev in som häxjägaren och att de kände igen henne sedan tidigare.

I Niccis introduktions-video för Paradise berättar Herestig att hon vill visa vem hon är och kunna visa hennes sanna jag, då flera bildat en uppfattning om henne från hennes sociala medier.

När Nicci kliver in genom portarna har hon rollen som häxjägare och berättar att hon tidigare har varit utsatt för just en häxjakt:

– Jag har definitivt varit utsatt för häxjakt, när jag gick in i hela den här branschen med sociala medier så fick jag nog den största häxjakten som man kan tänka sig, berättar Nicci i Paradise.

Det Nicci syftar på är från några år sedan när hon satte fötterna i influencer- världen och det är nog från denna händelse som de flesta känner igen henne, nämligen efter hennes tidigare relation med en omtalad Youtuber.

Niccis relation med Youtubern - Därför känner du igen henne

Under våren år 2018 föll Nicci för en stor Youtuber vid namn Ben Mitkus, 27. De två flyttade ihop nära inpå att relationen påbörjade och sju månader senare tog relationen slut efter att Nicci avslutade den.

När Nicci valde att göra slut möttes hon av en hatstorm och flera andra influencers som Joakim Lundell, 37, kommenterade händelsen.

Detta var något som tog hårt på båda parterna men efter att Nicci fick näthat uttalade hon sig om händelsen:

”Ja så är det faktiskt för det är helt ärligt den mest hatiska vecka jag har varit med om och jag vet att jag typ tjatar om det men är nog fortfarande chockad av det hela och har liksom svårt att smälta allt jag har sett hört och känt. Det har varit ren förtvivlan och maktlöshet och typ panik känslor som sen i slutet av veckan istället blev till ett uppmärksammat stöd från flera och massor med kärlek”‚ skrev Nicci i ett tidigare inlägg.

Kärleken för Nicci har varit tuff. Innan hon dejtade Ben var hon tillsammans med den tidigare Paradise Hotel-deltagare Marcelo Peñas, 32, men även där gjorde Niccci slut efter att hon kom på honom med att vara otrogen.

Men efter uppbrottet med Ben hittade dock Nicci kärleken på nytt i Mathias Guss, 27, som tidigare medverkat i tv-programmet Love island. Men tyvärr tog kärleken slut för de två och idag är Nicci singel av det vi känner till.

FOTO: Instagram / Youtube

FRÅN FÖRSTASIDAN