LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför känner du igen Olivia, Charlotta, Maureen och Pontus i Robinson 2024

11 mar, 2024 
Robinson 2024
Äntligen är det dags för Robinson 2024!
I programmet ska 22 deltagare ge sig ut på sitt livs stora äventyr och tävla om prissumman på en halv miljon kronor.
Känner du igen några av dem sedan tidigare? Hänt har svaret på var du kan ha sett Robinson-deltagarna tidigare.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Robinson-Pelle i tårar – reagerar på finaldramatBrand logo
Robinson-Pelle i tårar – reagerar på finaldramat

Den 17 mars är det premiär för Robinson 2024 på TV4 och TV4 play. Det är Anders Lundin, 65, som tar plats i programmet i vår, istället för Petra Malm, 46, som syntes i den senaste säsongen.

I februari gick TV4 ut med listan på alla deltagare i Robinson 2024. Och för några av dem är det inte första gången de syns i ett offentligt sammanhang.

Anders Lundin
Anders Lindin är programledare för Robinson 2024.

Olivia Lindegren, 27 år, koordinator, Göteborg

Någon som absolut är van vid att ha en kamera i antiktet hela dagarna är Olivia Lindegren. Hon har nämligen jobbat som koordinator åt Jocke Lundell, 38, och Jonna Lundell, 29, och har dykt upp titt som tätt i videor på deras Youtube-kanal.

Annons

Trots att hon inte längre jobbar för paret är hon fortsatt god vän med makarna och hängde nyligen med dem till Dubai!

Inför Robinson 2024 har Olivia förberett sig en hel del. Innan hon åkte iväg till ön gjorde hon flera rejäla livsförändringar.

– Jag slutade med socker, slutade med koffein, var ute och gick långa promenader för att träna uthållighet och styrketränade. Men det var framför allt kosten, jag ville inte vara på ön och ha avtändning på socker och koffein, säger hon i en intervju med Mölndals-posten.

Annons
Olivia Lindegren
Olivia Lindegren i Robinson 2024.

Charlotta Hedlund, 30 år, coach/personlig tränare, Oslo

Hon har över 30 000 följare på Instagram och är en väldigt framgångsrik träningsprofil. Men det är inte den enda anledningen till att du kanske känner igen Charlotta Hedlund. Hon är nämligen ihop med den kända MMA-utövaren Emil Valhalla Meek, 35.

Charlotte är egentligen från Kilafors men bor alltså numera i Norge tillsammans med pojkvännen.

– Det var verkligen inte som jag trodde på förhand, säger hon i en intervju med Ljusnan om inspelningen av Robinson 2024.

Annons
Charlotta Hedlund
Charlotta Hedlund i Robinson 2024.

Maureen Asic, 39 år, professionell dansare, Stockholm

Maureen Asic jobbar som professionell dansare och har faktiskt synts i en del produktioner genom åren. Hon har till och med en egen profil på Imdb! Där står det att Maureen har medverkat i kortfilmen Sing for your supper samt tv-serien East los high.

Maureen Asic
Maureen Asic i Robinson 2024.

Pontus Croneld, 28 år, apputvecklare/komiker, Stockholm

Instagram har Pontus Croneld jobbat ihop en riktigt fin följarskara och följs av över 10 000 konton. Vad gör han där då? Jo, han lägger upp roliga sketcher som onekligen roar publiken.

Annons

Pontus har dessutom varit med i SVT-serien Borta bäst, där han spelar den katastrofalt dåliga säljaren Stoffe. I sin bio på Instagram skriver Pontus att han gör standup ibland också.

Något många av Pontus följare tycker är lustigt är att hans personliga sak i Robinson 2024 är ketchup. Vi får väl se om han delar med sig eller behåller den för sig själv!

Pontus Croneld
Pontus Croneld i Robinson 2024.

Helen Lindborg, 33 år, eventansvarig, Älvsjö

Det är i Gränslandet som Helen Lindborg dyker upp. Och det är inte första gången hon är med i Robinson. 2022 gjorde Helen debut i dokusåpan och då hade hon det rejält tufft.

Annons

När Helen kommer till Gränslandet-stranden blir det dramatiskt direkt. Där väntar nämligen hennes tidigare rival.

Helen Lindborg
Helen Lindborg i Gränslandet 2024 ihop med Alexander.

Alexander Strandberg, 44 år, egenföretagare, Halmstad

Rivalen i fråga är Alexander Strandberg. Något många kanske minns av den här killen är att han var mycket öppen om sitt förflutna, som kantades av missbruksproblematik.

Alexander har också varit med i Bytt är bytt. Då berättade han att hans fru Karin räddade livet på honom när han tog en överdos i februari 2013.

Annons

– Jag behövde väl dö och jag behövde göra det på riktigt för att kunna leva på riktigt, säger Alexander Strandberg om händelsen som förändrade hans liv.

Alexander Strandberg
Alexander Strandberg i Robinson 2024.

FOTO: TV4

Annons