Därför är inte Björn Skifs med under Bingolottos uppesittarkväll

21 dec, 2020 
Björn Skifs Bingolotto
Den 23:e december är det dags för Bingolottos berömda uppesittarkväll, och någon som skulle varit med och gästat programmet i år är sångaren Björn Skifs.
Men nu meddelar Björn att han hoppar av.
– Det bara är så, säger han.
Annons
Björn Skifs ord om åldersskillnaden till hustrun Christina Skifs
Björn Skifs ord om åldersskillnaden till hustrun Christina Skifs

December är här och för varje dag som går närmar vi oss jul mer och mer. Den 23 december är det dags igen. Uppesittarkväll med Bingolotto som idag har blivit en stark tradition för flera familjen runt om i landet. I år leds den spänningsfyllda kvällen av TV4-favoriterna Lotta Engberg och Stefan Odelberg. I en intervju med Hänt berättar Stefan:

–Nu är det snart uppesittarkväll som jag och Lotta gör tillsammans. Och då är det ju mängder av artister och flera miljoner tittare, säger han.

De här kommer att gästa under Bingolottos uppesittarkväll 2020

Men precis som tidigare år kommer Lotta och Stefan få sällskap av flertal kända artister under kvällens gång. Förra året var det stora namn som Lena Philipsson, Linnea Henriksson, The Mamas och Malena Ernman som bjöd tittarna på härlig sång, och i år är det minst lika fantastiska och folkkära artister.

Under kvällen kommer nämligen Måns Zelmerlöw, David och Kristina Lindgren att mötas i en julduett följt utav sång från Arvingarna, Dotter, Kadiatou och Anders Ekborg. Det kommer även bjudas på rim från succébröderna Daniel och Emil Norberg, samt matlagning från Catarina König.

Annons

Men någon som också skulle varit med under kvällen är Hooked on a feeling-sångaren Björn Skifs. Men nu tvingas han ställa in.

Därför hoppar Björn Skifs av Bingolottos uppesittarkväll

Tanken var att Björn skulle bjuda på ett framträdande av nya jullåten Christmas eve after midnight, men under måndagseftermiddagen blev det klart att så inte blir fallet. Det är Aftonbladet som rapporterar om att sångaren nämligen har drabbats av en förkylning. Det är John Sarafian, pressansvarig för Bingolotto, som berättar att Björn fått lättare förkylningssymtom, men med tanke på coronapandemin ställer in sitt framträdande i tv-programmet.

– I dessa tider är det extra viktigt att sätta hälsan i första hand, säger han.

Och när Aftonbladet når Björn själv säger han ungefär samma sak.

– Det är en vanlig bondförkylning, men i dessa tider vill man inte riskera nånting. Jag har ställt in flera saker på grund av att man ska vara försiktig. Det är bara så, säger han innan han fortsätter:

Annons

– Men det här nog snart över det här, det hoppas jag verkligen. Men man får vara försiktig. Även om man är helt frisk så måste man vara det.

Men trots den tråkiga nyheten behöver inte tittarna vara allt för besvikna. Istället för Björn kliver nämligen musikalsångaren och jul-fantasten Peter Jöback in och bjuder på lite sånt.

Annons