TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin TörnblomIrma Lehtosalo

Därför har Tilde de Paula Eby försvunnit från TV4 – tittarnas starka reaktion

07 nov, 2022 
Tilde de Paula Eby
Tilde de Paula Eby är en välkänd programledare.
Men på senaste tiden har hon inte synts till i tv-rutan.
Något som nu TV4:s tittare reagerar på.
Annons
Tilde de Paula Ebys avslöjande om framtiden i Efter femBrand logo
Tilde de Paula Ebys avslöjande om framtiden i Efter fem

Den folkkära programledaren Tilde de Paula Eby, 49, gör stor succé i programmet Efter fem och i hennes egna talkshow Tildes. Programledaren har många järn i luften och karriären går som på räls. Tilde har även lett programmen Nyhetsmorgon, Let’s Dance, Hela Sverige Bakar, Spårlöst och När & Fjärran.

Men det är inte bara Tilde som leder Efter fem, till sällskap har hon kompanjonen Axel Pileby, 34. Resten av dagarna styr Anna Brolin, 42, Henrik Alsterdal, 42 och Maximilian Artell, 31 med jämna mellanrum.

Tilde de Paula Eby lämnar TV4 i jul

Nyligen kunde Tilde de Paula berätta för Femina att hon skulle försvinna från tv-rutan till julen. En anledning till detta är för att fira hennes 50 års dag i november. Hälften till 100 är ju riktigt stort och för Femina berättade hon om hur det känns:

– Det känns fantastiskt – det är ju hälften av 100! Jag är jätteglad. Det är skönt att bli 50, om man bara får vara frisk. Det är många som har ångest över att bli äldre, men då brukar jag säga att det är bra mycket bättre än alternativet. Jag är tacksam för varje år jag får, det kan man inte ta för givet.

Annons

Firandet av födelsedagen var just anledningen till varför hon skulle ta tid från tv-rutan i jul. För att ta lite ledigt och fira med nära och kära.

– Jag tänker på riktigt att jag ska fira i en månad. Bara få vara ledig och vara tillsammans med vänner och familj. Det man vill ha mest är ju umgänge med folk man tycker om, så jag satsar på det, berättade Tilde för Femina.

Tilde de Paula Eby och Axel Pileby om förändringen i Efter femBrand logo
Tilde de Paula Eby och Axel Pileby om förändringen i Efter fem

Tilde de Paula Ebys försvinnande från tv-rutan

Nu har uppmärksamma TV4-tittarna reagerat på en sak, att Tilde saknas i Efter fem och det är bara början av november.

”Har Tilde de Paula slutat på Efter fem? Svar önskas”, skriver en tittare på Efter fems Facebook.

”Längtar tills Tilde är tillbaka”, skriver en annan.

”Tilde är bra”, skriver en tredje.

Annons

Men precis som Tilde tidigare har förklarat för Femina så har hon tagit ledigt för att fira sin födelsedag med nära och kära.

– Jag är skittaggad på min födelsedag. Jag har liksom tagit ledigt en hel månad för att fira den, har programledaren sagt i en tidigare intervju med Expressen.

I samma intervju berättade hon också att hon har planerat några härliga resor i samband med 50-årsfirandet, både med tjejgänget och familjen.


– Jag har ju jobbat på ganska mycket de senaste åren. Jag har haft både Efter fem, Tildes och det är valår i år. Det har inte blivit någon semester på några år. Då har jag redan nu bestämt att i november ska jag ta min semester.

Det är du så värd Tilde, hoppas du har en fin semester!

FOTO: TV4

Annons