Tvingades avbryta sändningen – plötsliga avhoppet: ”På väg att gå åt helvete”

Tvingades avbryta sändningen – plötsliga avhoppet: ”På väg att gå åt helvete”

Axel Pileby har minst sagt fått visa framfötterna i Efter fem-studion.
Nu berättar han om händelsen som tvingade honom att plötsligt lämna studion – mitt under sändning.
– På väg att gå åt helvete, berättar han i en ny intervju med Aftonbladet.
5 saker du vill veta om Axel Pilebys succékarriär
1:51

Efter reklamen: 5 saker du vill veta om Axel Pilebys succékarriär

(1:51)

Slå på ljud

Det populära programmet Efter fem på TV4 har sedan starten för fyra år sedan gått igenom ett och annat. Till en början var det bara den eminenta programledaren Tilde de Paula Eby som styrde skutan.

Men nu har programledartruppen fått förstärkning av flera fina namn – bland annat Maximilian Artell, 30, Anna Brolin, 41, Henrik Alsterdal, 42 och Axel Pileby, 35.

I en intervju med Hänt har Tilde berättat att relationen mellan kollegorna är otroligt bra och att de även umgås privat.

– Ja, vi umgås allihopa! Både Axel, jag och Max. Vi har trådar där vi skriver massa till varandra hela tiden. Ibland går vi ut och fikar eller käkar eller tar ett glas vin eller nånting. Så vi har en bra relation!, har Tilde förklarat för Hänt.

Tildes succéprogram – Axel tar över programledarrollen

Axel är en av de som, minst sagt, har fått visa framfötterna i programledarrollen. Under förra sommaren hade nämligen Tilde premiär av hennes egen talkshow Tilde. Då fick bland annat Axel hoppa in och leda tittaren genom sändningarna i Efter fem – något han gjorde med bravur.

”Får man inte missa! Bra trio! Axel du gör det bra du passar i den rollen i programmet!”, skrev en person då.

”Axel gillar dig mer och mer”, skrev en annan.

Talkshowen blev en riktig succé och fick även ta plats i rutan under sommaren 2022. Dessutom har Axel och Tilde jobbat ihop med sändningarna kring svenska riksdagsvalet som ägde rum nyligen.

Axel tvingades lämna studion under direktsändning – efter händelsen

Men att sända live innebär också att en hel del misstag kan ske – det kan både vara charmigt men också jobbigt. I en ny intervju med Aftonbladet berättar Axel om en händelse som tvingade honom lämna studion – mitt under pågående sändning.

– En gång fick jag sticka hem mitt under en sändning. Men jag var verkligen tvungen. Jag spydde inte där, men jag kände att det var på väg att gå åt helvete. Men ingen märkte att jag smög ut.

Man brukar ju säga att vad som helst kan hända när det är live – och det ligger mycket sanning i det! Hoppas att Axel kan skratta åt det i efterhand!

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN