LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Henrik Alsterdals miss med Nanne Grönvall i direktsändning

05 sep, 2022 
NANNE GRÖNVALL, HENRIK ALSTERDAL
Efter fem är äntligen tillbaka igen efter sommarens lite längre uppehåll. I det senaste avsnittet var Nanne Grönvall med via länk eftersom hon är ett stort fan av Bachelor, som nu haft premiär.
Men under sändningen skedde en tabbe från Henrik Alsterdals håll.
Annons
Henrik Alsterdal om kritiken efter ändringarna i Efter femBrand logo
Henrik Alsterdal om kritiken efter ändringarna i Efter fem

Efter fem är programmet som många svenskar ser fram emot när de kommer hem från jobbet och slår på TV4. Sedan programmet hade premiär för fyra år sedan har det hänt ett och annat.

Bland annat har Efter fem-gänget vuxit och idag består programledarna av Tilde de Paula Eby, 49, Anna Brolin, 42, Axel Pileby, 35, Henrik Alsterdal, 42, och Maximilian Artell, 31.

I programmet tar man upp aktuella dagshändelser, pratar med intressanta gäster och går igenom det populära momentet Sverigesvepet. I Sverigesvepet djupdyker man på nyheter som kanske inte är tillräckligt stora för att få utrymme i rikstäckande medier.

Därför var Nanne Grönvall med i Efter fem

Något annat som man också gärna tar upp i programmet är när det är premiär för tv-program på TV4. Inför exempelvis premiärerna av Let's dance och Så mycket bättre blir det mycket tv-tid i såväl Efter fem som Nyhetsmorgon. I båda programmen får tittarna nämligen ledtrådar om vilka det är som ska medverka och sedan presenteras alltså kändisarna i Efter fem och Nyhetsmorgon.

Annons

När det gäller Bachelor, som nu haft premiär, så är det också stort pådrag i Efter fem. I det senaste avsnittet av Efter fem ringdes programledaren Malin Stenbäck, 35, och Nanne Grönvall, 60, upp på länk.

Nanne Grönvall är nämligen ett väldigt stort fan av Bachelor och tillsammans med artistkollegan Lena Philipsson, 56, brukar hon sitta och diskutera avsnitten.

Henrik Alsterdals miss i direktsändning

Att Nanne är så stort fan av dejting-showen var något som Henrik Alsterdal och Axel Pileby verkade uppskatta. När de hade pratat klart med Nanne så var Henrik helt lyrisk.

– Nanne, jag och Axel kommer eventuellt och ansluter till din och Lena PH:s soffa, för vi blev så taggade när du sålde in det här, sa Henrik i programmet.

Men sedan kom tabben – som gjorde att Henrik Alsterdal behövde rätta till sitt lilla misstag.

– Tack så jättemycket Nanna..., börjar Henrik och måste snabbt rätta sig:

– Eh Nanne!, utbrister han.

– Och tack så mycket Malin Stenbäck också att du var med, fortsätter Henrik.

Tur att Henrik är så proffsig och snabbt går vidare i programmet!

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

Annons