ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
Idol 2023 marknadsföring banner

Därför har sonen Frasse flyttat till Sami – nu lämnar dottern hemmet

23 maj, 2022 
https://image.hant.se/Felicia-3.jpg.jpg?imageId=8444591&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=1318
Felicia Hovryd
Sami Nikula
Familjen annorlunda-Sami Nikulas son Frasse har flyttat tillbaka till pappa.
I samma veva lämnar dottern Bonnie hemmet för att istället bo ihop med sin mamma.
För Hänt avslöjar Sami sannningen bakom den stora förändringen i familjen.
– I princip bytte vi bara barn, säger han.
Annons
Filip Dikmens hyllning till Eric Saade: "Storebror"
Filip Dikmens hyllning till Eric Saade: "Storebror"

Sami Nikula, 49, fångade svenska folkets hjärtan efter sin medverkan i Familjen annorlunda. Han är pappa till nio barn och tillsammans med ex-hustrun Matilda Nikula, 38, har han sju barn.

Efter separationen flyttade Matilda hastigt till Gotland och lämnade Sami ensam med i stort sett alla barn. Yngsta sonen Frasse, 5, flyttade med mamma Matilda till Gotland.

Frasse flyttar hem till pappa Sami Nikula igen

Sami har tidigare varit öppen om att det är tufft att vara ifrån sin son Frasse. I och med att de bor så långt ifrån varandra har de inte haft möjlighet att ses så ofta. För Hänt har Sami avslöjat orsaken till varför det bara är yngsta sonen Frasse som bor med sin mamma.

– Matilda ville ha med sig barnen när hon flyttade. Frasse har ingen skolplikt än och hon frågade om det var okej om han flyttade med, berättar Sami.

Nu kommer den glädjande nyheten att Frasse har flyttat hem till Hallstahammar och återförenats med syskonen!

Annons

– Han är här sen mitten av april, det var efterlängtat. Från start kändes det fel att han skulle dit, men vi såg att det fanns en möjlighet. Däremot märkte jag rätt fort att saknaden av syskonen blev för mycket och lika så syskonen som var hemma saknade ju honom. Så det är ingen bra kombination, det är illa nog som förälder men när de andra barnen också märke det så blir det inte bra, säger Sami till Hänt.

Dottern Bonnie lämnar hemmet

Lyckan över Frasses hemkomst blev dock kortvarig innan syskonskaran splittrades igen. Dottern Bonnie, 12, bor numera med mamma Matilda på Gotland.

– En av döttrarna har flyttat dit istället, hon vill helt enkelt vara med sin mamma betydligt oftare än vad vi fick till. Eftersom hon har den längtan och är tillräckligt gammal så tyckte jag att hon fick bestämma faktiskt. Så i princip bytte vi bara barn. Skitkonstigt, men jag är glad för hennes skull och det funkar så vi testar, berättar Sami för Hänt.

Vad skönt att det löste sig för familjen Nikula!

FOTO: INSTAGRAM, TV4

Annons