LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför befinner sig Niclas Wahlgren utomlands – nu berättar han

26 jan, 2024 
Niclas Wahlgren har lämnat Sverige och befinner sig just nu i Spanien.
Nu berättar han vad det egentligen beror på.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carola Häggkvist flirtiga ord till tidigare flingen Niclas WahlgrenBrand logo
Carola Häggkvist flirtiga ord till tidigare flingen Niclas Wahlgren

Niclas Wahlgren, 58, är tillbaka på sociala medier efter en längre paus. Det var på juldagen som han gjorde sin comeback på Instagram med ett bildspel på familjen.

”God jul allesammans. Tack familjen för en så mysig dag & kväll hemma hos syster yster och precis som Tomten sa igår: ”jag har inga paket i år utan bara en massa kärlek””, skrev han då.

Sedan dess har han fortsatt uppdatera sina sociala medier flitigt. Eftersom han jobbar som PT är Instagram ett bra sätt för honom att nå ut till sina kunder.

Därför är Niclas Wahlgren utomlands

Nu har Niclas dock lämnat Sverige och befinner sig på betydligt varmare breddgrader, nämligen i Spanien hemma hos föräldrarna Christina Schollin, 86, och Hans Wahlgren, 86. Han har semester och tränar för fullt!

Annons

– Mmmm!, säger Niclas i en ny video där han ligger och solar på en solstol.

– Ah, jag vet vad ni tänker, “gud vad han har det bra på semestern, ligger och solar och slappar och sådär”, fortsätter han.

Niclas berättar om sin morgon och att det faktiskt inte alls bara går ut på att slappa och sola.

– Men det är inte riktigt sant, för jag gjorde faktiskt jobbet redan i morse. Tog en powerwalk på en och en halv timma runt i den här fantastiska staden. Sedan körde jag ett av mina kroppsprogram, det tog bara 35 minuter, ren kroppsvikt, svettig, musklerna fick jobba.

Niclas fortsätter berätta om sin träningsrutin:

– Sedan tog jag en dusch, svettig som jag var. Gick upp och käkade frukost på terassen, hjälpte mamma och pappa litegrann. Sedan la jag mig i solstolen, för det är man värd. Hade jag bara gjort det här varje dag då hade jag blivit svagare och svagare, tröttare och tröttare för varje dag som går. För det är så det är. Nu blir det tvärtom istället.

– Träna för att leva – inte tvärtom!, tillägger Niclas.

Christina Schollin om vinterboendet i Spanien

Christina har tidigare berättat hur mycket hon älskar sitt kära Casa Angel i Nerja.

– Vi har en massa kompisar som vi umgås med. Och det är så mycket enklare att umgås här nere för man behöver inte boka en vecka i förväg som hemma. Vi bestämmer på dagen att vi ska gå ut och äta fisk nere vid Medelhavet. Det är så underbart, har hon tidigare sagt till Svensk dam.

CHRISTINA SCHOLLIN
FOTO: Karin Törnblom/TT

FOTO: Karin Törnblom/TT /Skärmdump

Annons