ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt

Därför har Bianca Ingrosso ett smycke med bokstaven F – nu avslöjar hon

09 jun, 2023 
Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso har synts med bokstaven F i örat.
För Hänt berättar hon nu anledningen till att hon bär bokstaven.
Detta efter följarnas frågor.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Ingrosso talar ut om sorgen: ”Största misstaget”
Bianca Ingrosso talar ut om sorgen: ”Största misstaget”

Bianca Ingrosso, 28, och Phillipe Cohen, 29, gjorde slut för cirka ett år sedan. Paret hade då avslutat sin relation flertal gånger men vid tidpunkten kommit fram till att uppbrottet skulle bli det sista. Efter avslutet med Phillipe har Bianca berättat om den stora lyckan över att vara singel men nyligen kom hon med ett nytt besked gällande sitt kärleksliv.

– Alltså jag har ju absolut liksom lite mer känslor för någon. Men det hånglas på Spy bar och så också, sa Bianca i en video på Youtube.

Hon fortsatte:

– Jag är en discohånglare och jag står för det. Jag står så starkt för det. Jag lämnar killarna på klubbarna och sen går jag hem till min satisfyer.

Därför bar Bianca Ingrosso bokstaven F – sanningen om smycket

I en ny video på plattformen har nu Bianca delat med sig av en vlogg där följarna får hänga med i hennes liv. Under ett moment där Bianca sitter och pratar syns hon ha ett örhänge med bokstaven F. Men vem står då bokstaven för?

Annons

Flera följare har lagt märke till detaljen och ställer sig frågande i kommentarsfältet.

”Jag KAN ju inte vara den enda som blir j-ligt nyfiken på F-örhänget!?”, skriver en följare.

”Varför ett F i örat?”, skriver en annan.

I ett meddelande till Hänt berättar nu Bianca varför hon bar just bokstaven F i örat under dagen.

”Testade ett sampel för ANI”, skriver Bianca.

Bianca Ingrossos stora lycka: ”Pirrig och kär”

Smyckesföretaget är bara ett av företagen som Bianca driver. På jobbfronten går det strålande för Bianca som nu också ser allmänt glatt på livet. Nyligen berättade hon om pirret hon känner över sitt liv.

– Jag är så genuint pirrig konstant. Jag somnade klockan 07 imorse för jag inte kunde sova under natten och vaknade klockan 08 och jag är absolut inte trött för jag är så pirrig och så kär.

FOTO: Youtube/TT

Annons