LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför gick bonden Pelle Hansson Edh och Karin Nordström skilda vägar

22 dec, 2020 
AvLovisa Ström
Pelle Hansson Edh och Karin Nordström blev upp över öronen förälskade i varandra efter förra säsongen av Bonde söker fru, men i somras gick de plötsligt skilda vägar.
Nu berättar Pelle vad det var som egentligen hände.
– Legat sömnlös på nätterna, säger han.
Annons
Karin Nordströms kryptiska ord om uppbrottet med Pelle Hansson EdhBrand logo
Karin Nordströms kryptiska ord om uppbrottet med Pelle Hansson Edh

Det var förra hösten som Pelle Hansson Edh letade efter kärleken i TV4:s dejtingprogram Bonde söker fru - och fort gick det. Under programmet fann han nämligen kärleken i Karin Nordström, och redan innan programmet ens hade börjat sändas bodde de på samma adress. I I Bonde söker fru – Vad hände sedan? berättar bonden om de starka känslorna han kände för Karin.

– Det var något med Karin som fick mig att blixtra till. Det gjorde mig lite skraj nästan. Det är inte ofta det smäller till sådär direkt upp i bröst på mig, men det var något med henne som strålade ut och fick mig att falla pladask, säger han.

Men i slutet av sommaren nåddes deras följare av det tråkiga beskedet att de gått isär. Nu berättar bonden vad som egentligen hände mellan honom och Karin.

Därför tog det slut mellan Pelle och Karin efter Bonde söker fru

Det är när programledaren Linda Lindorff kommer till Pelles gård för att prata som han berättar om den tuffa tiden som varit.

Annons

– Det har ju varit väldig tungt såklart att vi gick skilda vägar eftersom jag kände så pass starkt för Karin, säger han.

Han berättar att det var under våren som han började känna på sig att allt inte riktigt var som det skulle, och att det helt enkelt var verkligheten som hade kommit ikapp dem. Bland annat så var Karin väldigt långt bort från sin familj och sina vänner, vilket gjorde att hon ofta kände sig ganska ensam.

– Det var ju bara hon och jag och jag kände liksom att jag inte riktigt räckte till alla gånger. Och det förstår man ju, att man saknar sin familj och sina vänner eftersom man inte har så mycket här uppe. Men man hade ju såklart levt på hoppet att det ska funka, berättar Pelle.

Han säger att beslutet att gå isär låg mer på Karins sida då hon började känna sig olycklig, men att han förstod ganska snart att han var tvungen att acceptera det.

– Det är ju bara att försöka släppa taget och gå vidare och acceptera även fast det känns väldigt tungt. Man har ju legat sömnlös på nätterna och det har ju gått dagar då man bara önskat att hon kunnat komma tillbaka, men man måste ju acceptera för hennes skull för hon hade nog bara blivit mer olycklig om hon stannat. Det hade nog ätit upp oss båda ännu mer om hon stannat, förklarar han.

Annons