Därför försvinner Stefan Odelberg och Lotta Engberg från Bingolotto

Stefan Odelberg & Lotta Engberg

TV4-profilerna Stefan Odelberg och Lotta Engberg kommer att leda Bingolotto under midsommarafton. Men sedan försvinner den populära duon. Det här är varför.

Bingolotto är ett av Sveriges mest populära underhållningsprogram och har genom åren letts av en hel del folkkära programledare. Förra sommaren stod det klart att det var Lotta Engberg och Stefan Odelberg som skulle ta över programmet, och sedan dess har den populära duon gjort minst sagt succé hos tittarna.

Men det är inte bara tittarna som tycker det är roligt att Bingolotto har fått nya programledare. Även Stefan njuter av sitt nya jobb och i en intervju med Hänt har han tidigare berättat om den stora glädjen över att också få göra det med självaste Lotta.

– Det känns jättekul verkligen, vi passar så bra ihop. Hon är precis lika opretentiös som jag, gillar att jobba mycket och i ett team, sa han då innan han la till:

– Hon är otroligt busig och det är jag med.

Men nu kommer den berömda doun att försvinna från programmet.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Lotta Engberg och Stefan Odelberg leder Bingolotto tillsammans under midsommarafton

Under året som varit har Lotta och Stefan turats om att leda Bingolotto-kvällarna vilket innebär att när den ena syns i rutan är den andra ledig. Men på midsommarafton kommer det att vara annorlunda. Dagen till ära kommer programledarna nämligen att styra skutan tillsammans i en tre timmars direktsänd show. Och i ett pressmeddelande har Lotta hintat om vad tittarna kan förvänta sig av kvällen.

– Det kommer att bli en klassiker tror jag. Detta att spela bingo på Midsommarkvällen. Istället för att plocka sju sorters blommor och lägga under huvudkudden så kan man vara med och spela bingo istället. Med chans att sätta mer guldkant på hela sommaren, säger hon.

Men därefter försvinner duon och några andra programledare tar över.

Därför försvinner Lotta Engberg och Stefan Odelberg från Bingolotto

Efter midsommarafton kommer nämligen Arvingarna-profilen Casper Janebrink och den folkkära programledaren Agneta Sjödin att ta över, och tillsammans kommer de att leda Bingolottos sommarspecial hela sommaren. Men det är inte för all framtid som de kommer att vara där istället för Stefan och Lotta.

Stefan och Lotta försvinner nämligen från rutan för att ta en välförtjänt semester men är tillbaka som vanligt igen redan i höst har TV4 meddelat.

LÄS OCKSÅ: Linda Lindorffs avslöjande om slutet i årets Bonde söker fru

LÄS OCKSÅ: Följarnas reaktioner efter Fredrik Eklunds bild på tvillingarna Freddy och Milla

Senaste nytt