TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför försvinner Stefan Odelberg och Lotta Engberg från Bingolotto

25 jun, 2021 
Lovisa Ström
Stefan Odelberg & Lotta Engberg
TV4-profilerna Stefan Odelberg och Lotta Engberg kommer att leda Bingolotto under midsommarafton. Men sedan försvinner den populära duon. Det här är varför.
Annons
BingoLotto – minns du programledarna?Brand logo
BingoLotto – minns du programledarna?

Bingolotto är ett av Sveriges mest populära underhållningsprogram och har genom åren letts av en hel del folkkära programledare. Förra sommaren stod det klart att det var Lotta Engberg och Stefan Odelberg som skulle ta över programmet, och sedan dess har den populära duon gjort minst sagt succé hos tittarna.

Men det är inte bara tittarna som tycker det är roligt att Bingolotto har fått nya programledare. Även Stefan njuter av sitt nya jobb och i en intervju med Hänt har han tidigare berättat om den stora glädjen över att också få göra det med självaste Lotta.

– Det känns jättekul verkligen, vi passar så bra ihop. Hon är precis lika opretentiös som jag, gillar att jobba mycket och i ett team, sa han då innan han la till:

– Hon är otroligt busig och det är jag med.

Men nu kommer den berömda doun att försvinna från programmet.

Annons

Lotta Engberg och Stefan Odelberg leder Bingolotto tillsammans under midsommarafton

Under året som varit har Lotta och Stefan turats om att leda Bingolotto-kvällarna vilket innebär att när den ena syns i rutan är den andra ledig. Men på midsommarafton kommer det att vara annorlunda. Dagen till ära kommer programledarna nämligen att styra skutan tillsammans i en tre timmars direktsänd show. Och i ett pressmeddelande har Lotta hintat om vad tittarna kan förvänta sig av kvällen.

– Det kommer att bli en klassiker tror jag. Detta att spela bingo på Midsommarkvällen. Istället för att plocka sju sorters blommor och lägga under huvudkudden så kan man vara med och spela bingo istället. Med chans att sätta mer guldkant på hela sommaren, säger hon.

Men därefter försvinner duon och några andra programledare tar över.

Därför försvinner Lotta Engberg och Stefan Odelberg från Bingolotto

Efter midsommarafton kommer nämligen Arvingarna-profilen Casper Janebrink och den folkkära programledaren Agneta Sjödin att ta över, och tillsammans kommer de att leda Bingolottos sommarspecial hela sommaren. Men det är inte för all framtid som de kommer att vara där istället för Stefan och Lotta.

Stefan och Lotta försvinner nämligen från rutan för att ta en välförtjänt semester men är tillbaka som vanligt igen redan i höst har TV4 meddelat.

Annons