Därför försvinner Pernilla Wahlgren – egna orden

Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren tar en paus från scenlivet, det berättar hon nu på Instagram.
Här är anledningen bakom artistens beslut.
0:37

Efter reklamen: Pernillas hårda markering – efter bråket med Christian: “tro inte att du kan förändra mig”

(0:37)

Slå på ljud

Pernilla Wahlgren är en kvinna som har många strängar på sin lyra. Bland annat syns hon i Wahlgrens värld, i flera olika andra tv-program, har en blogg samt en stor Instagram samt en egen show.

Pernilla har tidigare gjort showen Kort, Glad & Tacksam, en humorföreställning fylld av musik, sketcher och parodier tillsammans med vännerna Hanna Hedlund, Ola Forssmed, Måns Nathanaelson och Kim Sulocki.

Detta gäng har även fortsatt vara med i Pernillas nyaste föreställning, Pernilla Wahlgren har Hybris.

Kristin relation till manliga TV4-profilen avslöjad: ”Min fina”

Ola Forssmed ersattes av Linus Wahlgren – plötsliga avhoppet

Nyligen kom dock nyheten att Ola Forssmed lämnar Hybris-tåget. Som ersätter hoppade ingen mindre än Pernillas lillebror Linus Wahlgren in. Med det nya tillskottet utlovades det. även nytt material på scenen, något de berättade om i ett pressmeddelande när nyheten blev känd.

”En Wahlgren mer eller mindre tänker ni men helt ny i gänget är inte ”lillebrorsan” utan även han är ju nära vän med övrig ensemble sedan många år och efter medverkanden i olika teaterproduktioner, tv-serier och filmer tillsammans så har dom alla byggt en stark vänskap som kommer visa sig på scenen”, skrev de och la till:

”Detta innebär ju också att som scenföreställning kommer Pernilla Wahlgren har Hybris genomgå lite av en evolution inför hösten. Sketcher kommer att läggas till och kanske dras ifrån, en ny sång eller två kommer förmodligen uppdagas och som alltid blir det lite naket förstås.”

Theo Wahlgrens sorg efter Pernillas beteende: ”Ska bara”

Se klippet här!

Linus Wahlgrens ord om nya jobbet


Linus kommenterade även nyheten själv:

”Klart man ställer upp när syrran tving…frågar. Så glad att få ersätta geniet Ola Forsmed, Inte alls nån ångest. Och att få åka på turné och bli sminkad av sin exfru Jessica Wahlgren ser jag oxå galet mycket fram emot. Nä, det här kommer bli fantastiskt! Se hur peppad jag är!”

Därför försvinner Pernilla Wahlgren – tar sommarledigt


Hybris
-showen har i vilket fall gjort stor succé – men nu tar gänget en lång paus.

På Instagram skriver Pernilla att det handlar om att gänget tar sommarledigt.

”Nu fyller vi den här Arenan till sista stol en sista gång, innan vi tar sommarledigt från vår Hybris..! Vi ses igen i Augusti!”

SENASTE NYTT!