TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Därför försvinner Malou efter tio från TV4

10 dec, 2020 
AvLovisa Ström
Malou von Siver
Från och med fredag försvinner det populära intervjuprogrammet Malou efter tio från TV4.
Här är anledningen till det plötsliga försvinnandet.
Annons
Tittarilska mot Malou efter tio – efter Malou von Sivers löfte: ”Orkar inte”Brand logo
Tittarilska mot Malou efter tio – efter Malou von Sivers löfte: ”Orkar inte”

Den populära tv-profilen Malou von Sivers har varit en del av TV4 sedan kanalens början och startade sin karriär framför kameran som programledare för morgonprogrammet Gomorron, som idag går under namnet Nyhetsmorgon. Men nu för tiden känner de flesta istället igen henne från sitt egna program Malou efter tio.

Programmet har sänts på TV4 sedan 14 år tillbaka och lyckas varje säsong hålla sina gäster och sitt innehåll relevant. På vardagar efter klockan 10 ser vi henne alltså intervjua allt ifrån artister till politiker för att prata om aktuella ämnen i samhället, och den senaste tiden har personer som Mark Levengood och Sanna Nielsen gästat det populära programmet.

Men till mångas stora besvikelse försvinner nu plötsligt programmet från TV4. Här är anledningen till att Malou efter tio närmsta tiden kommer att ersättas av något annat.

Annons

Därför försvinner Malou efter tio

Det är inte för all framtid som programmet kommer att försvinna. Malou och resten av teamet ska nämligen gå på julledighet och är tillbaka till nästa säsong igen i vanlig ordning. Men innan dess avslutar de säsongen med flaggan på topp.

Dagen till ära är det nämligen minst sagt populära och folkkära gäster som tar plats TV4-studion. Bland intervjupersonerna möter vi bland annat artistem Tommy Körberg, årets julvärd Lars Lerin med familj och Så mycket bättre-aktuella Silvana Imam.

Dessvärre hade tittarfavoriten Perspektiv med Linda Skugge, Marie Göranzon, Martina Montelius och Åsa Beckman säsongsavslutning redan under torsdagen.

Tittarnas uppskattning efter hösten säsong av Malou efter tio

I kommentarsfältet kan man se många tittare uttrycka sin uppskattning gentemot programmet och innehållet de levererar.

”Stort tack för Perspektivpanelen denna säsong. Idag bjöd ni också på många skratt. Vilken fullträff av produktionen att välja dessa fantastiska kvinnor med olika personligheter. Hoppas verkligen att de är med oss även i nästa säsong”, skriver bland annat en tittare.

Annons

”Så roligt att se och höra er varje Torsdag! Efter tio är ett jättebra program som tar upp många bra ämnen! Och Malou är en fin programledare som bjuder på sig själv”, skriver en annan.

”Tack för alltid mycket trevliga, viktiga och roliga samtal med Malou, Marie, Linda, Åsa och nu också Martina! Känner mig ofta stärkt i mina egna tankar efter era samtal och Maries ”klokskap”. Så fina naturliga och vanliga samtal och ämnen som ni tar upp. Tack. Så många ämnen som jag känner att ni berört mig med och skulle vilja vara med och samtala om”, skriver en tredje.

Annons