LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Nu försvinner Anders knackar på helt – TV4:s besked om framtiden

11 jun, 2021 
Mimmi Fouchenette
Anders Öfvergård.
Säsongsavslutningen av den fjärde säsongen av Anders knackar på sändes hörom veckan. Nu avslöjar TV4 att det kommer ta lång tid innan vi får se programmet igen.
Annons
Sanningen om Agneta Sjödins tårar i Anders knackar påBrand logo
Sanningen om Agneta Sjödins tårar i Anders knackar på

Succéprogrammet Anders knackar på är programmet där tv-profilen Anders Öfvergård flyttar in hos en känd person under några dagar och lär känna varandra och där Anders hjälper gästen att bygga om.

Programmet är inne på sin fjärde säsong och i avsnittet har snickaren knackat på hos Janne Andersson, komikern Björn Gustafsson och artisten Maja Ivarsson.

I andra avsnittet när Anders gästar Björn Gustafsson har komikern bara hunnit bo i sin nyköpta vindsvåning i fem timmar när Anders knackar på. Björn försöker hjälpa till genom att riva väggar och då hettar det till mellan snickaren och komikern.

– Nu är det ju så att jag är lite nervös för att jag har jag sagt till honom att hålla sig på undervåningen, där kan han göra precis vad han vill. Övervåningen löser vi, jag har ju liksom en plan för honom. Men han verkar inte riktigt förstå det så han har rivit ner väggar… eller sparkat ner väggar. Jag har ju fått skicka hit mina gubbar så att de kan sätta upp väggarna igen, säger Anders efter att Björn ringt honom för att visa vad han gjort.

Annons

I säsongavslutningen som sändes häromdagen besökte Anders programledaren Anders Lundin och hans fru Kerstin.

– Men den här ringklockan, är den trasig?, säger Anders i programmet som hittade ett fel redan innan han ens knackat på.

Anders Öfvergård och Björn Gustafsson, TV4_Cmore.

– Det var en spridd blandning av gäster jag hälsade på hos den här säsongen och flera otippade möten, vilket alltid är intressant, har Anders tidigare sagt om programmet. Han fortsatte:

– De flesta gillar att bygga men gör det på ett för krångligt sätt, så det känns bra att jag fick komma och styra upp några projekt. Vissa med mer motstånd än andra.

Kommer Anders knackar på tillbaka?

Efter det fjäre avsnittet blir det alltså inget mer av Anders knackar på för den här säsongen.

Annons

Men så länge dröjer det inte tills vi får se Anders gästa fler kändisar i programmet, TV4 kom nämligen häromdagen med glädjebeskedet att det blir en ny säsong redan till hösten.

Anders knackar på är tillbaka med en ny säsong redan till hösten igen!”, skriver programmets pressansvariga Amanda Hjärtmyr i ett mejl till Nöjeslivet.

Så snart kommer vi få se Anders Öfvergård i tv-rutan igen.

FOTO: Eero Hannukainen/TT

Annons