Därför försvann Malou von Sivers under sändningen av Malou efter tio

12 nov, 2020 
Plötsligt frös bilden och tittarna såg inte längre Malou von Sivers i populära programmet Malou efter tio.
Vi vet vad som hände!
Annons
Tittarilska mot Malou efter tio – efter Malou von Sivers löfte: ”Orkar inte”
Tittarilska mot Malou efter tio – efter Malou von Sivers löfte: ”Orkar inte”

Varje morgon året runt kan TV4-tittarna ta del av det senaste som skett i världen via kanalens populära morgonprogram Nyhetsmorgon. I programmet bjuds det inte bara på nyheter utan även recept, styling, längre intervjuer och triss-skrapning.

TV4-profilen Malou von Sivers, 66, började jobba på kanalen för över 25 år sedan. Till en början var hon en av programledarna för morgonprogrammet Gomorron, som idag går under namnet Nyhetsmorgon, men idag har hon sitt egna program som hon lett sedan 2006, intervjuprogrammet Malou efter tio.

Under onsdagen var skådespelaren och filmproducenten Carl Johan Merner en av hennes gäster. Han var inbjuden för att berätta om hur han hoppade av vd-jobbet för att satsa på sitt skådespeleri i stället.

Men det hela gick inte exakt som de tänkt sig. När Malou berättade att programmet snart skulle vara tillbaka efter reklamen, så frös tv-bilden för tittarna så att man bara såg Carl Johan i en stillbild.

Annons

Efter ett tag byttes det till: ”tillfälligt avbrott, vi är strax tillbaka”.

Bad om ursäkt i direktsändning

Avbrottet varade i nästan en kvart innan tittarna äntligen fick se Malou och programmet igen. När det återigen drog igång var det en förvånad programledare som åter mötte tittarna.

– Ja, äntligen är vi tillbaka, sade hon i direktsändningen.

Malou fick då förklara att det det var tekniskt strul som låg bakom det kvartslånga avbrottet.

– Vi ber om ursäkt för det här tekniska avbrottet, sa Malou i direktsändningen.

På TV4 meddelar kanalen att man nu ”undersöker avbrottet” närmare i Malou efter tio för att kunna reda ut exakt vad som hände.

FOTO: TV4/TV4PLAY/TT

Annons