Därför försvann Kevin Klein från rampljuset efter Idol

Kevin Klein i Idol 2017

Efter succén i Idol försvann Kevin Klein från rampljuset.
Nu avslöjar artisten anledningen till sin frånvaro.
– Det är tyvärr inte lätt, skriver han.

Kevin Klein, 27, var en av deltagarna i Idol 2017. Han blev snabbt en favorit hos både juryn och TV4-tittarna och landade slutligen på en femteplats. Under säsongen fick vi inte bara se Kevins talang – utan även hans romantiska sida. I ett avsnitt tog han upp sin dåvarande flickvän, Lovisa, på scenen.

Strax efter att Idol var över tog relationen med Lovisa slut, vilket artisten bekräftade för Hänt.

– Lovisa och jag växte ifrån varandra tyvärr, men jag tycker att hon är en jättefin tjej och önskar henne allt det bästa i livet, sa han vid tillfället.

Ett par månader efter uppbrottet träffade Kevin Klein kärleken på nytt. I augusti la han upp ett inlägg tillsammans med flickvännen på Instagram.

”Snart 1 år med denna härliga tös! Många fler år ska det bli!”, skrev han intill en bild på dem två.

Därför försvann Kevin Klein efter Idol

Efter Idol 2017 har Kevin fortsatt skapa musik. I våras släppte han låten The ocean och förra året kom Eye of the storm samt Time of our lives ut.

Kevin Klein har varit ganska inaktiv i sociala medier det senaste åren. I ett nytt inlägg på Instagram avslöjar han anledningen till detta.

”Jag är ärligt talat inte inne på sociala medier så ofta nuförtiden, då jag lägger mer vikt på det “riktiga livet” och sedan jag har reducerat dosen på sociala medier, så har jag haft mer tid för allt möjligt som livet erbjuder”.

Nya beskedet om artistkarriären

Artisten tackar sina fans för allt stöd han har fått från dem sedan tiden i Idol. Han berättar även varför han inte har släppt så många nya låtar den senaste tiden.

”Det är dock tyvärr inte lätt att leverera nya låtar hela tiden, då jag pluggar på universitet och inte har ett skivbolag bakom mig”, skriver han och fortsätter sedan:

”När jag väl släpper låtar eller covers, så är det jag som har sparat ihop pengar för att finansera det helt själv. Jag gör det för att jag älskar musik och det gör inget ifall jag inte tjänar så mycket pengar på det. Det som ger mig mest glädje är när jag ser att vissa av er uppskattar att lyssna på någon av låtarna”.

Kevin Klein avslutar inlägget med att avslöja att han ska spela in två akustiska covers under våren.

https://www.instagram.com/p/B6qEP_sBUy5/

FOTO: Jimmy Wixtröm/Aftonbladet/TT, Magnus Sandberg/Aftonbladet/TT

SENASTE NYTT!