Därför försvann Alexander Svanberg från Let's dance – TV4:s svar

Alexander Svanberg Let's dance

Alexander Svanberg försvann från Let's dance. Nu berättar TV4 hur det kommer sig att proffsdansaren inte längre är med.

Proffsdansaren Alexander Svanberg blev ett känt ansikte för svenska folket när han gjorde sin debut i succéprogrammet Let's dance år 2015. Sedan dess har han dansat med kända profiler så som Rebecca Stella, Margaux Dietz och Bianca Ingrosso - och med den sistnämnda tog han sig även hela vägen till final.

Det finns med andra ord ingen tvekan om att Alexander både är en duktig dansare och lärare, men trots det har han inte synts i programmet på flera år. Nu berättar TV4 hur det kommer sig att Alexander inte längre är med i programmet.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Alexander om att komma tvåa i Let's dance med Bianca Ingrosso

LÄS MER: Så är Bianca och Alexanders relation idag – 5 år efter Let's dance

När Alexander dansade med Bianca år 2016 gjorde de stor succé både hos juryn och publiken. Tillsammans tog de sig hela vägen till final där de mötte Elisa Lindström och Yvo Eussen. Dessvärre nådde deras dans inte hela vägen, och efter att rösterna hade räknats stod det klart att de kommit tvåa i tävlingen. I en intervju med Aftonbladet berättade de om känslorna kring resultatet.

– Det är surt nu verkligen. Jag ville det här mer än något jag någonsin velat i hela mitt liv, sa Bianca då.

Och Alexander höll med.

– Det känns väldigt tråkigt just nu. Man har ju liksom gett allt och då är det surt när det inte går hela vägen såklart.

9 av 10 rekommenderar Svedea – försäkra din hund med upp till 30% rabatt. Klicka här!

Därför försvann Alexander Svanberg från Let's dance – det gör han nu

Nu är det två år sedan Alexander var med i Let's dance och när Hänt når produktionen för att fråga hur det kommer sig att han inte synts i programmet sedan dess svarar de:

”Dansarna som är med i Let's dance varierar från år till år.”

Det framkommer med andra ord inte om Alexander kommer att komma tillbaka till programmet eller om han har gjort sitt, men av hans Instagram att döma så verkar han inte lida så värst av att inte vara med.

På hans konto kan man nämligen se hur han har varit på fantastiska resor och äventyr med sin flickvän, och av alla captions att döma verkar han minst sagt vara lycklig. Men trots det håller vi tummarna för att han snart också dyker upp i tv-rutan igen!

LÄS OCKSÅ: Peg Parnevik i tårar – därför tar hon en paus från Instagram

LÄS OCKSÅ: Lena Philipssons nya ord om kärlekslivet

Senaste nytt