Därför flyttar Ola-Conny Wallgren inte ihop med flickvännen Linda

Linda och Ola-Conny

Ola-Conny Wallgren berättade nyligen om sin nya flickvän Linda.
Men trots kärlekslyckan finns det inga planer på att flytta ihop.
Här är anledningen till beslutet.

Ola-Conny Wallgren, 58, blev en mycket välkänd tv-personlighet när han medverkade i realityserien Ullared. Programmet har tagit många tittare med storm, där man får följa med kunder och personal på det gigantiska varuhuset Gekås i Ullared.

Det var bland annat Ola-Conny tillsammans med sin vapendragare Morgan Karlsson, 49, som gjorde stor succé i tv-rutan. Däremot har Ola-Conny avslöjat för Hänt att relationen dem emellan inte är som den vinklas i tv – snarare tvärtom.

När pandemin stormade in lades serien på is och fansen hoppas nu på ytterligare en säsong när restriktionerna släppt. Men ännu har inget besked om serien kommit, det får tiden helt enkelt utvisa!

Ola-Conny Wallgren om sin nya flickvän Linda Persson

När Hänt pratade med Ola-Conny tidigare i våras levde han som singel, något han inte stormtrivdes med. Men nyligen kunde han bekräfta att han funnit kärleken i Linda Persson.

– Den respektive jag lever med idag, min käraste Linda som är helt underbar och finaste som finns, sa Ola-Conny till Hänt och avslöjade sommarplanerna:

– Åker till Norrbotten i sommar och lever ett med naturen och kopplar av med min käraste.

Och relationen mellan dem verkar verkligen gå som på räls. De blev nämligen ett par redan första dagen de träffades. Och turturduvorna verkar minst sagt väldigt förälskade. Så underbart!

Därför bor inte paret ihop: ”Inte pratat om det”

När Hänt träffar Ola-Conny för en intervju ger han svar på frågan om de ska flytta ihop.

Bor ni ihop?

– Nej men vi träffas varje dag, ibland hos henne, ibland hos mig, berättar han för Hänt.

Och några planer på att flytta ihop finns inte.

– Vi har inte pratat så om det. Vi är väldigt tajta är vi, men vi har inte.. det kommer! Jag kan inte avslöja allt. Det är som en bok som jag sa, det kommer nog att bli kanske, men jag kan inte säga det här och nu. Men vi är tajta, och vi tycker väldigt mycket om varandra.

Om det blir någon gemensam flytt för paret får tiden helt enkelt utvisa!

Ola-Conny och Linda

Ola-Conny och Linda, så fina tillsammans!

FOTO: PRIVAT

FOTO: Instagram/Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN