Därför flyttar inte Alice Stenlöf och Jireel ihop

Alice Stenlöf och Jireel är upp över öronen kära i varandra.
Men att flytta ihop tänker de inte göra, i alla fall inte just nu.

Det var i våras som influencern Alice Stenlöf offentliggjorde att hon och dåvarande pojkvännen Philip Wong hade gjort slut efter sex år tillsammans.

Alice sa då i en Youtube-video att det kändes som det var dags för henne att stå på egna ben, då hon aldrig varit singel under sitt vuxna liv.

– Det är en situation där jag, framförallt jag, känner att jag behöver en erfarenhet av att vara en vuxen människa och behöva klara mig själv utan att ha den tryggheten som han är för mig, sa Alice då i en video.

Men singellivet blev inte långt för influencern. I somras avslöjade hon att hon funnit kärleken i rapparen Jireel Lavia Pereira. Det hade en längre tid spekulerats kring att influncern och artisten hade hittat varandra men trots att frågorna regnade in så lämnades de obesvarade tills de släppte bomben genom att posta en bild på varandra.

Herman om hemliga romanserna i Idol

Efter det har Jireel synts flitigt i Alice kanaler och hon har även pratat öppet om deras förhållande i diverse podcasts.

Alice Stenlöf

Därför bor inte Alice och Jireel tillsammans

Förra veckan gästade Alice podden "Två meter dumheter" med Rosanna Charles och Emilio Araya . Det bjöds på en hel del detaljer kring förhållandet och bland annat så frågade duon Alice om hur det egentligen gick till när hon och Jireel träffades.

– Rosanna du var ju med denna kväll. Vi var på en middag där både han och jag var. Det var mer som en utekväll och det hela slutade med lite hångel, säger Alice i podcasten.

En annan sak som de diskuterar i podcasten är om paret tänkt att bli sambos. Många fans har nämligen trott att Jireel redan bor hos Alice. Detta stämmer däremot inte, utan han har bott hos henne under den tid som hans lägenhet renoveras.

– Jag har nyligen köpt en lägenhet som jag har hållit på att renovera och han har nyligen köpt en lägenhet som han håller på att renovera. Så just nu är det inte aktuellt, säger Alice.

FOTO: YOUTUBE/TT

LÄS OCKSÅ: Margaux Dietz återförening med Jacob Lieberman – ett år efter uppbrottet

LÄS OCKSÅ: Julia Franzén om skönhetsoperationen som gick fel – kunde inte andas