ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Därför firar inte Penny Parnevik jul med familjen

17 nov, 2022 
AvJonna Lawaetz
Penny Parnevik.
Penny Parnevik och hennes make Douglas Murray lever familjelivet i Stockholm.
Nu berättar Penny om varför hon inte kommer fira jul med familjen i år.
Annons
Parnevik om drömhuset i Florida: ”Så taggad”Brand logo
Parnevik om drömhuset i Florida: ”Så taggad”

Det var i somras som Penny Parnevik, 25, äntligen sa ja till Douglas Murray, 42, när de gifte sig framför familj och vänner på en pampig 1600-tals herrgård utanför Stockholm. Paret har varit gifta på papper sedan 2019, men i somras fick de äntligen samla familj och vänner och fira sin kärlek med en stor och lyxig bröllopsfest.

Penny Parnevik om mammalivet

Bara månader efter att Douglas gått ner på knä och friat till Penny på en privat strand under början av 2019, föddes parets första barn, Atticus, 3. Penny har vid ett tidigare tillfälle att hon älskar att vara mamma och att hon gärna vill skaffa fler barn. Sagt och gjort, när parets tänkta bröllop 2020 blev framskjutet på grund av coronapandemin, valde paret att i stället försöka skaffa ett till barn. Och i februari 2021 föddes deras dotter Pebble, 1.

Annons

Penny har tidigare varit öppen med hur tufft det ibland kan vara med två små barn. Det var senast i somras som Penny blev stoppad två gånger på väg hem från förskolan, av främlingar som ville erbjuda en hjälpande hand när barnen jobbade emot henne.

Trots jobbiga stunder med två småbarn trivs Penny i mammarollen. När Hänt träffar Penny på Årets mama-galan öppnar hon upp sig om sina bästa, och värsta egenskaper som mamma.

– Min bästa egenskap som mamma är att jag är väldigt ”go with the flow”, det kanske är min värsta egenskap också men jag har inte så mycket rutiner och regler och allt sådant. Jag gör det som känns bäst för mig och mina barn, säger hon och fortsätter:

– Det svåraste är att det är dygnet runt, och resten av livet.

Därför firar Penny Parnevik inte jul med familjen

Familjen Parnevik har en tät relation och vi ser dem ofta i stora sammanhang. Inte minst i juletider. Familjen har tidigare talat om sina storslagna julfiranden när de alla var bosatta i Florida. Mia Parnevik, 54, berättade för Aftonbladet att julen var allt annat än lugn och harmonisk.

– Vi är 80 personer. Det är hela svenskligan med familjer. Det brukar vara 40 barn och 40 vuxna. Det är jätteroligt, lite rock ’n roll, sa hon då.

För Penny och familjens del verkar det dock bli en annorlunda jul i år. Hon kommer nämligen inte fira högtiden med resten av familjen Parnevik.

– Vi firar jul vartannat år, sedan vi skaffade barn blev det regeln, så det blir en Murray-jul i år och sen nästa år blir det Parneviks år, säger hon till Hänt.

FOTO: Karin Törnsblom/TT

Annons