Penny Parneviks barnbesked – 1 år efter Pebbles födsel

25 okt, 2022 
PENNY PARNEVIK
Penny Parnevik stormtrivs i rollen som mamma. Men nu är frågan om hon vill skaffa fler barn i framtiden – och nu berättar hon hur det ligger till.
– Fokusera på mig själv, säger Penny i sin senaste vlogg.
Annons
Ändringen: Penny Parnevik tar över Katia Mosallys plats – egna orden
Ändringen: Penny Parnevik tar över Katia Mosallys plats – egna orden

Penny Parnevik, 25, och kärleken Douglas Murray, 42, kan äntligen titulera sig som äkta makar när de gifte sig inför familj och vänner under en mycket lyxig vigsel i somras.

Det var under början av 2019 som Douglas gick ner på knä och friade till Penny.

– Douglas hyrde en privat strand för dagen och en servitör som kom varje timme för att fråga om vi ville ha något. Vi åt frukost, solade, badade och läste våra böcker och då somnade jag, shar Penny berättat i podcasten Pillowtalk.

Sedan dess har mycket hänt och de kan även titulera sig som föräldrar till barnen Atticus, 3, och Pebble, 1.

Därför valde Penny och Douglas att skaffa fler barn

Bröllopet blev dock uppskjutet gång på gång. Egentligen hade paret planerat att säga ja till varandra under sommaren 2020 men vi alla vet vad som hände under det året. Coronapandemin slog till och restriktioner gjorde allt svårare att hitta på roliga saker.

Annons

Eftersom Penny inte ville vara gravid i samband med bröllopet så kände paret att då kan de lika gärna försöka skaffa ett barn till – sagt och gjort och i februari 2021 kom lilla Pebble till världen.

Penny har tidigare varit öppen med att hon gärna vill skaffa ännu fler barn i framtiden, men när det blir är något som återstår att se.

Penny Parneviks nya barnbesked: ”Just idag”

I en ny video på Youtube förklarar hon nämligen hur det ligger till.

– Jo men jag vill absolut ha fler barn, jag har faktiskt börjat bli skitsugen på senaste. Men jag har precis kommit igång med träning och spelar tennis och har PT och har bara känt att liksom jobblivet och allt sådant där har liksom känts jävligt bra just nu. Och att få fokusera på mig själv lite mer, säger Penny i videon.

Just nu är det alltså inte rätt läge för Penny att bli gravid, men det är faktiskt bara två månader kvar tills årsskiftet och då ser Penny annorlunda på saker och ting.

Annons

– Så just idag, idag, idag, även om jag är bebis-sugen så vill jag inte bli gravid. Men jag tänker att efter nyår skulle jag jättegärna vilja bli gravid, förklarar hon i videon på Youtube.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Youtube

Annons