Så är Robinson-Pelle och Nathalies relation idag – efter konflikten på ön

ROBINSON 2022

Deltagarna i Robinsons lag syd får äntligen äta riktig mat för första gången på nästan två veckor. Men inom laget har det börjat uppstå en konflikt mellan Nathalie och Pelle.
Nu berättar Pelle om deras relation idag.
Därför är gosedjuret Rodger så viktigt för Valentino: "Mitt allt"
0:42

Efter reklamen: Därför är gosedjuret Rodger så viktigt för Valentino: "Mitt allt"

(0:42)

Slå på ljud

En ny säsong av Robinson är i full gång och i vanlig ordning får tittarna se ett gäng modiga deltagare som ska överleva på en öde ö.

Något som kännetecknar Robinson är tävlingar, ö-råd och hunger. I veckans avsnitt vinner Lag syd pristävlingen och till deras stora lycka var det en stor låda med massa mat i som var belöningen. Men redan innan tävlingen började en kylig stämning uppstå i lägret.

Det var efter att Lag syd röstat ut lagkompisen Helen Lindborg, 32, i förra veckans ö-råd som gruppen började spekulera.

– Det finns ingenting som säger att hon inte kommer komma tillbaka, säger Nathalie Johanson, 26, i programmet.

Situationen i Robinson – Nathalie ryter ifrån

Kort därefter kommer Pelle och undrar vem de pratar om. Han får då veta att det är Helen som är samtalsämnet och han instämmer att det är stor chans att hon krigar sig tillbaka. Men sedan säger Pelle något som får Nathalie att reagera:

– Däremot tror jag inte att Pernilla kommer kriga, säger Pelle.

– Det återstår att se! Hon gör det hon gör. Behöver inte spekulera i det. Jag svarar bara på att jag inte vill spekulera i det. Du får tro vad du vill. Jag svarar vad jag känner, så är det, utbrister Nathalie då.

Efteråt tas Nathalie åt sidan för en så kallad synk.

– Jag börjar irritera mig mer och mer på folk här. Det går ganska snabbt nu och Pelle är väl en av dem. Han och Sofia har under de senaste dagarna nästan alltid fällt negativa kommentarer. Det är bara så onödigt, alltså tyst, prata inte. Men lik förbannat måste de, säger Nathalie då.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Robinson-Pelles svar – efter Nathalies ord i tv

När Hänt når Pelle berättar han mer om situationen som uppstod med Nathalie.

– Det roliga är att hon spekulerar ju själv. Dubbelmoral. Då känner jag varför ska du få spekulera och inte jag? Så jävla märkligt, säger Pelle till Hänt.

Är det något mer som hände mellan er som inte framgår?

– Nej, alltså när jag ser det här blir jag lite förvånad. Alltså jag förstod att vi inte var bästisar och vi är inte osams idag. Men jag trodde nog att vi låg bättre till med varandra än vad vi gjorde, säger Pelle till Hänt och fortsätter:

– Men jag ska inte sticka under stolen med.... Hon är inte den som presterat bäst i tävlingarna liksom.

Pelle och Nathalie pratade aldrig ut om situationen men det verkar inte ha gjort så mycket för idag verkar relationen vara god.

– Ja, vi träffades ju här för någon helg sedan och stämningen är god liksom när vi träffas och jag har ju ingen i gänget som jag hyser agg emot. Men sedan så finns det ju sådana som jag skulle söka upp och andra som jag inte skulle söka upp, säger Pelle till Hänt och fortsätter:

– Alex och jag umgås ju och vi hänger, vi skriver till varandra varje vecka och sådär. Martin och jag skriver en hel del och Homayon och jag är på god fot.

FOTO:

FRÅN FÖRSTASIDAN