hänt exklusivt

Familjens beslut för Casper Janebrinks födelsedag: ”Inget firande”

Casper och Dennis Janebrink

Casper Janebrink fyller 53 år men något firande från pappa Dennis Janebrinks håll blir det inte.
Han har nämligen andra planer för hur dagen ska tillbringas – det berättat han nu för Hänt.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Antingen eller med Arvingarna
0:29

Efter reklamen: Antingen eller med Arvingarna

(0:29)

Slå på ljud

Casper Janebrink, 53, hade ett händelserikt år förra året. Han både skiljde sig, hann bli pappa igen och hade dessutom stora framgångar med Arvingarna.

Härom veckan såg vi honom uppträda i Bingolottos uppesittarkväll som ses av en miljonpublik men nu väntar lite ledighet.

Dennis Janebrink om hur Casper Janebrinks födelsedag ska firas: ”Inget firande”

Året börjar med en födelsedag då Casper under måndagen fyller hela 53 år. Hur födelsedagen ska firas är oklart, sedan ett par veckor tillbaka har Casper nämligen lyst med sin frånvaro på Instagram.

Men Hänt har fått tag på en annan familjemedlem, nämligen pappa Dennis Janebrink, 76. I ett meddelande till Hänt avslöjar han att det inte blir något firande för sonen just nu, då Dennis nämligen beger sig till varmare breddgrader.

”Jag och min fru är på väg till Thailand så det blir inget firande tillsammans med Casper”, skriver Dennis i ett meddelande till Hänt.

ANNONS: Med höga elpriser är det extra viktigt att du har rätt elavtal och inte betalar för mycket. Jämför alla Sveriges elbolag helt gratis och byt enkelt på några minuter hos elskling.se (Extern länk)

Dennis stora lycka över Thailands-resan: ”En månad”

För Dennis och hustrun Annika Janebrink är Thailandsresor inte något nytt, makarna har rest till landet flertal gånger under åren. Det berättade Dennis för Hänt under en tidigare intervju.

– Dag två på året, då sticker jag och Anki ner till Thailand och är där en månad. Vi har varit där nere några gånger, vi känner folk som bor där och jag spelat golf där med några gubbar. Vi bor utanför Ban Phe så det är fastlandet och där har vi lite vänner och så som har hus där på vinterhalvåret. Så vi blir där nästan en månad.

Blir det alltid samma ställe ni åker till?

– Ja det har vi gjort nu de åren som vi åkt. Vi var där senast innan pandemin men sen kunde vi ju inte åka ner.

Är det bara ni två som åker?

– Inte denna gången.

Hänt har sökt Casper Janebrink.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN