bonde söker fru 2022

Därför får inte Jon-Krista Jonssons barn titta på Bonde söker fru

Jon-Krista i Bonde söker fru

Jon-Krista Jonsson har två söner sedan en tidigare relation.
Men varför har de inte fått se sin pappa i tv nu när han varit med i Bonde söker fru?
Nu kommer anledningen fram!

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jon-Kristas svar efter kritiken mot renmärkningen i Bonde söker fru
0:38

Efter reklamen: Jon-Kristas svar efter kritiken mot renmärkningen i Bonde söker fru

(0:38)

Slå på ljud

Bonde söker fru börjar nå sitt slut. Snart får tittarna se om de brevskrivarna som blev "valda" i slutet är ett par än idag med sin bonde.

Jon-Krista Jonsson, 29, fann sin Ida i Bonde söker fru 2022. Men om de fortfarande är ett par är alltså hemligt tills onsdagskväll – då det sista avsnittet av programmet sänds. Men Jon-Krista har i alla fall berättat det han får för Hänt. Han berättar bland annat hur första tiden utan kameror var.

– Den känslan var lite svåruppfattad man kunde inte riktigt ta på den. Inspelningen var klar så vi kände vad gör vi nu? Det blev ett litet vakum där men vi kom snabbt på att nummer ett är att vila upp oss så vi pustade ut hela den kvällen. Det var lugn och ro.

Bonde söker fru

Jon-Krista och Ida.

Idas träff med barnen

Sedan en tidigare relation har Jon-Krista två barn, en son på 4 år och en på 6 år. Sönerna syntes aldrig i programmet men strax efter inspelningen fick de träffa Ida. Jon-Krista berättar:

– Jag hade pappahelg där direkt så Ida fick träffa de. Efter inspelningen hade vi en hel weekend tillsammans där hon fick träffa barnen. Hon var jättefin med mina barn.

Han säger att sönerna föll direkt.

– Det kändes jättebra, de älskade henne från första stund.

Därför får inte sönerna se Bonde söker fru

När Jon-Krista nu har en live med programledaren Linda Lindorff på Instagram berättar han att han och sönerna varit ute, men att han kör liven från bilen. Det är då Linda frågar hur det är med sönerna, om de fryser i bilen. Jon-Krista säger att de har värmen på och att den ena pojken somnat, medan den andra spänt lyssnar på sin pappa.

– Den ena sitter här och lyssnar spänt, säger han och så hör man hur sonen börjar fnissa.

– Han tycker att det här är häftigt.

Det är då Linda frågar om de sett sin pappa i tv, eller programmet överhuvudtaget. Det visar sig att sönerna inte sett det – på grund av en viss anledning:

– Han vill se, men det går efter läggdags vet ni.., säger bonden i liven.

FRÅN FÖRSTASIDAN