TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför ersätts Gutta i TV4:s "Farmen" – efter tio säsonger

22 dec, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Bonden Gutta Andersson har medverkat som expert i "Farmen" under tio säsonger. Men nästa år blir han ersatt.
Annons

I januari går den populära dokusåpan “Farmen” återigen av stapeln i TV4. Det är den elfte säsongen och precis som vanligt kommer ett gäng deltagare att flytta in på en gammal bondgård för att tävla om vem som klarar sig längst.

Men det är en sak som inte kommer att vara sig lik i den nya säsongen. Den populära bonden Gutta Andersson, 61, som tidigare medverkat i alla tio säsonger av dokusåpan, kommer inte att medverka. Detta efter att han för cirka ett år sedan blev sjuk och drabbades av en infektion, vilket ledde till att han blev tvungen att ta bort sin höftprotes.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Gutta blev då opererad och placerad i rullstol i samband med att inspelningarna av den nya säsongen drog igång.

– Hade jag väntat med att åka till sjukhus hade jag förmodligen varit permanent förlamad, har han tidigare sagt till Expressen.

Därför ersätts han och i vårens upplaga av dokusåpan kommer i stället ersättas med hästbonden och hovslagaren Hans Wincent, 45, från Åtvidaberg.

– Det känns jätteroligt för mig. Men det är så klart på grund av en tråkig anledning som jag får vara med, eftersom Gutta har opererat sig. Men jag tror att det blir kanon, har han sagt till tidningen.

“Farmen 2018” har premiär den 7 januari klockan 20.00 i TV4 och TV4 Play.

Foto: TV4 

Annons