Efter ”Farmen”-profilernas uppbrott – popstjärnan är Robins nya kärlek

Efter uppbrottet mellan ”Farmen”-paret Camilla Lööke och Robin Stenberg har nu Robin hittat en ny partner. Mikaela Samuelsson, mer känd som ”Molly” i ”Dolly Style”, är Robins nya kärlek.

Robin Stenberg var en av deltagarna som levde det lantliga gårdslivet i succéprogrammet Farmen 2015. Men att mocka och mjölka kor var inte det enda han gjorde i rutan. Nej, han träffade också kärleken. Han och Camilla Lööke, som också deltog i programmet, blev ett par under inspelningen. Men innan sommaren förra året valde paret att gå skilda vägar – men Robin hänger inte läpp för det. Han har blivit kär på nytt.

– Jag och Mikaela har varit tillsammans strax över ett år nu, vi träffades genom att jag satt en dag uttråkad på Facebook. Sen, som från ingenstans, dök hennes profilbild upp. Jag tänkte direkt att denna vackra skapelse måste jag bara höra av mig till, resten är historia, berättar Robin för Hänt.

Robins nya flickvän är Mikaela Samuelsson, mest känd som ”Molly” i poptrion ”Dolly Style”. Paret bor tillsammans i Robins lägenhet.

– Vi har bott ihop i snart ett år, “Molly” flyttade in ganska snabbt i min lägenhet. Klart vi båda var lite smånervösa. Det är när man bor ihop och delar vardagen tillsammans som förhållandet sätts på prov. Nu i efterhand fanns det inget att vara nervös över, det har funkat klockrent, säger Robin om deras relation.

Hänt önskar all kärlekslycka till Mikaela och Robin!

LÄS OCKSÅ: Dolly Style om fighten mot Samir och Viktor: ”Vi jobbar dubbelt så hårt”

LÄS OCKSÅ: Robin Stenberg och Camilla Lööke från Farmen har gjort slut

Foto: IBL, Instagram.

SENASTE NYTT!