Därför ersätts Ellen Bergström i radioprogrammet

Malin Gramer ersätter Ellen Bergström i radioprogrammet ”Vakna med NRJ”. Nu svarar programledarna på varför profilen har försvunnit från den populära showen.

Det var under torsdagsmorgonen som lyssnarna upptäckte att radioprogramledaren Ellen Bergström, 27, saknades i morgonshowen ”Vakna med NRJ”. Bergström, som vanligtvis leder programmet tillsammans med Daniel Paris, 28, och Ola Lustig, 38, hade i stället ersatts med TV3-profilen Malin Gramer, 38.

”Nu är fina Malin Gramer här och vikarierar för Ellen ett tag! Så kul”, skriver kanalen på Instagram.

Bilden har fått flera lyssnare att reagera och i kommentarsfältet undrar följarna nu vart Ellen Bergström egentligen har tagit vägen – och om hon överhuvudtaget kommer tillbaka till radiokanalen igen.

”Vad har hänt med Ellen?”, skriver en orolig lyssnare.

”Hur länge blir Ellen borta?”, undrar en annan.

LÄS OCKSÅ: Ellen Bergström köper lägenhet med kärleken

Men nu kan Hänt lugna oroliga lyssnare. Ellen Bergström kommer bara att vara borta från radiokanalen under tre veckor, medan hon spelar in ett nytt tv-program för SVT.

– Jag spelar in en humorserie för SVT och är tillbaka igen den 16 februari, säger Ellen Bergström till Hänt.

LÄS OCKSÅ: Ellen Bergström sjukskriven: “Har haft hjärtklappning”

Kollegan Daniel Paris berättar att han och Ola Lustig kommer att sakna Ellen medan hon är borta, men att Malin Gramer kommer att göra ett fantastiskt jobb som ersättare.

– Vi har Malin Gramer som vikarie och det ska bli superkul att ha henne hos oss. Ellen är tillbaka igen när hon filmat klart, säger han till Hänt och fortsätter:

– Vi saknar henne massor såklart! Och välkomnar henne tillbaka inom kort.

FOTO: IBL, Instagram

SENASTE NYTT!