ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför bor inte Johanna och Anders Bagge i sitt nya slott

23 sep, 2023 
ANDERS BAGGE, JOHANNA LIND BAGGE
För drygt ett år sedan la Anders Bagge och Johanna Lind Bagge vantarna på ett slott – men paret bor inte där.
Nu förklarar Johanna hur det egentligen ligger till.
– Vi är på två ställen, säger hon till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så får du din relation att hålla – Johanna Lind Bagges bästa tips: "Humor är extremt viktigt"Brand logo
Så får du din relation att hålla – Johanna Lind Bagges bästa tips: "Humor är extremt viktigt"

Det var i juni 2022 som Anders Bagge, 54, och hans fru Johanna Lind Bagge, 51, avslöjade att de skulle flytta in i sin första gemensamma bostad – och inte vilken bostad som helst.

Paret har nämligen lagt vantarna på det maffiga 1600-tals slottet Rastaborgs slott med en boarea på 1500 kvadratmeter. En grusad väg leder fram till slottet och de har en enorm trädgård som omgiver bostaden.

Däremot har flytten till slottet gått lite knackigt och har hållit på i ungefär ett år nu.

– En flytt är en flytt så det får ta den tid det tar. Vi tar kartong efter kartong, byggsäck efter byggsäck och ta det suggestivt så kommer det bli bra. Man måste bo in sig lite först, berättade Johanna för Hänt på Tillsammans mot cancer-galan i år.

Annons

Anders Bagge om att sälja gamla huset

Sedan innan äger Anders ett fantastiskt hus med sjötomt ute på Ekerö, strax utanför Stockholm. Men nu är det alltså slottet som gäller.

– Det känns jättespännande. Det kommer bli vårt första gemensamma hem. Det känns viktigt på något sätt. Våra vänner bor nära, det är hästar och det känns jättehärligt, har Anders tidigare berättat för Hänt.

Men när huset lades ut till försäljning för några månader sedan skrev Anders ett inlägg som vissa kanske tolkade som att han fått kalla fötter.

”Ibland för livet en i olika riktningar spännande men osäkert. Finns mycket att ta vara på därute älskar min brygga den får mig i balans har haft den och huset i 17 år och nu ska jag sälja det! Livet tar olika vägar”, skrev han på Instagram.

Bland kommentarerna fanns många oroliga följare som varnade honom för att sälja, då han kanske skulle ångra sig.

Johanna Lind Bagges nya besked om slottet: ”Split-vision”

När Hänt träffar Johanna Lind Bagge kan hon berätta att huset ännu inte är sålt och slottet är mer som en verksamhet för paret.

Annons

– Nej vi är på två ställen. Rastaborg är framför allt verksamhet och vi har ju kvar det andra huset, dock är det till salu. Så det är ju egentligen där vi utgår ifrån boendemässigt sett. Så man är split-vision nu skulle jag säga, förklarar hon för Hänt och fortsätter:

– Men så får det vara, man får ta en sak i taget.

Så gamla huset är inte sålt än?

– Nej det kommer ta lite tid med lite större objekt och så som marknaden ser ut idag. Så det är ingen fara så, utan vi har fullt upp med jobb så det är bara att jobba på och ta en sak i taget, förklarar Johanna.

FOTO: Jari Kantola/TT, Charlotte Brunzell/TT

Annons