Därför blir det ingen ny säsong av Ensam mamma söker 2020

Därför blir det ingen ny säsong av Ensam mamma söker 2020
Trots att det blivit både kärlekspar och kärleksbebisar efter inspelningarna av Ensam mamma söker blir det ingen ny säsong av programmet under våren 2020.
För Hänt berättar kanalen varför.
Annons

2007 sändes den första säsongen av Ensam mamma söker, och så sent som i våras kunde vi följa ännu en säsong av kärlekslängtande ensamstående mammor. Under våren kunde tittarna bland annat se hur Theodora Larsson hittade kärleken i Anton Uddfalk, och hur Elin Näslund hittade kärleken i Marcus Svanberg.

Annons

Efter inspelningarna blev det dubbel babylycka – i april blev Elin och Marcus föräldrar åt sonen Alve, och i december väntas Theodora och Anton få tillökning.

Theodora Larsson har pratat en hel del om graviditeten. I en intervju med Mama förklarar hon att den har varit värre än hennes tre tidigare graviditeter.

Annons

– Tidigare har jag mått bra och kunnat leva ganska som vanligt. Men denna gång har jag drabbats av de flesta gravidkrämpor man kan tänka sig. Jag kräktes konstant i 24 veckor, har foglossning, halsbränna, kass hy och svullna leder. Om det är för att detta barn har en annan pappa eller om det är för att jag är äldre låter jag vara osagt, säger hon till Mama.

Därför blir det ingen ny säsong 2020

Men trots att programmet genererat i både kärlekspar och kärleksbebisar så blir det ingen ny säsong nästa år. Susanne Nylén, presschef för Nent group, berättar om beslutet för Hänt.

Vi har ingen ny säsong av Ensam mamma söker inspelad för 2020. Vi älskar formatet och har verkligen lyckats med kärlekspusslet då senaste säsongen lett till två graviditeter där Elin Näslund och Marcus Svanberg fått en son samt Theodora Larsson och Anton Uddfalk väntar tillökning i december”, skriver Susanne Nylén i ett mejl till Hänt, och fortsätter:

Men just nu har vi pausat Ensam mamma söker, vilket vi ju även gjort tidigare, för utvärdering och hoppas kunna återkomma framåt angående en ny säsong.

Annons

Men för den inbitna Ensam mamma söker-fantasten så finns det fortfarande hopp om att det i framtiden blir mer kärlekssökande ensamstående mammor i tv-rutan.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…