LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför blev Bonde-Erik dumpad efter programmet – ”Ren hjärtekross”

21 dec, 2017 
Lina Arvidsson
Det blev inte riktigt som Erik Ohlsson tänkt sig när han sökte till "Bonde Söker Fru". Efter att Charlotte lämnat gården började han dejta Alma. Och för bara några dagar sedan gjorde hon slut.
Annons

Erik Ohlsson, 21, sökte efter sitt livs stora kärlek i “Bonde söker fru – kärlek åt alla” på TV4 Play.

Han valde till sist att fortsätta träffa Charlotte som det inte höll med. Istället fortsatte han dejta Alma Karlsson som han skickat hem tidigare.

Efter en hel sommar tillsammans med Alma på Eriks gård i Edsbyn började Erik och Alma prata om att flytta ihop, gifta sig och skaffa barn.

Men drömmen gick om intet när Alma gjorde slut – för bara några dagar sedan.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Hur livet är nu? Ja, just nu är det inte så jäkla bra, säger Erik Ohlsson till Aftonbladet.

Han fortsätter:

– Hon ringde och gjorde slut.

Varför Alma gjorde slut vet han inte riktigt, men han själv har fortfarande känslor kvar.

– Hon kände inte samma sak längre och hon tyckte att vi var lite för olika och visste inte om det skulle gå i det långa loppet. Jag tycker det är skitjobbigt för jag var, och är fortfarande, superkär i henne, säger Erik Ohlsson.

Annons

Han berättar att det har varit tuffa dagar och att han börjar undra om det är något fel på honom efter att ha blivit lämnad av både Charlotte och Alma.

– Just i stunden grinade man bara. Det var ju ren hjärtekross. I efterhand känner jag… Hade det varit jag hade jag tagit det face to face för då hade man kunnat reda ut saker. Hon tyckte nog inte heller att det var kul, kanske var det lättare att göra det så. Men det hade känts bättre om vi satt ner med varandra och pratade igenom det, säger Erik Ohlsson.

Även Alma Karlsson har skrivit om uppbrottet på sin blogg.

“Han har varit mitt stora stöd, min närmsta vän och den första jag hör av mig till med stort som smått. Jag vet att det gör ont i både mig och honom att det var tvunget att komma till det här, men jag antar att det ibland inte räcker att man älskar varann. Livet tar oväntade vändningar och det enda man kan hoppas på är väl att det blir som det är menat att vara i slutändan. Jag ångrar absolut ingenting och Erik kommer alltid ha en speciell plats hos mig även om det inte var rätt”, skriver Alma.

Foto: TV4, IBL

Annons