Efter uppbrottet – bonde-Leonoras nya kärleksbesked som TV4 inte visar

Efter uppbrottet – bonde-Leonoras nya kärleksbesked som TV4 inte visar

Efter stormiga uppbrottet – nu berättar Leonora om den fina fortsättningen som tittarna inte fått se.

Leonora Vilhelmsson, 40, tog hela Sverige med storm när hon medverkade i årets säsong av Bonde söker fru. I 27-åriga Louise Eriksson fann hon kärleken redan innan inspelningarna startat, och på grund av det valde de att hoppa av tv-serien för att fortsätta sin kärlek utanför kamerorna.

Paret valde att förlova sig, men kärlekssagan fick ett abrupt slut när Louise plötsligt lämnade Leonora för några veckor sedan. För programledaren Linda Lindorff berättade Leonora om sorgen:

”Det gör självklart väldigt ont. Jag har min sorg, men även min dotters sorg att bära och det gör det hela ännu värre. Jag försöker att vara stark på dagarna när jag är med Mollie. Snorgråta får jag göra när hon sover. Det jag kan känna en ånger över är Mollie, att jag lät Louise få bli en så stor del av hennes liv så tidigt i relationen. Dom hade/har starka känslor för varandra”, sa hon då.

LÄS OCKSÅ: TV4-bonden om hemligheten bakom plötsliga uppbrottet

Men nu kommer Leonora med ett lyckobesked. Trots det stormiga uppbrottet har hon lyckats ta sig vidare och är redo för att ta sig an kärleken igen.

– Just nu är jag klar i huvudet med att Louise inte ska vara i mitt och Mollies liv, men hjärtats dörr har inte stängts helt, så lite jobb återstår där. Men jag tror på kärleken jag vet hur otroligt vackert det är att älska och att älskas. Jag är på tok för bra för att leva ensam så jag håller dörrarna öppna, berättar hon för Hänt.se.

Och det finns en person som fångat Leonoras intresse lite extra – nämligen en konstnär.

– Jag hade gärna berättat mer om fröken konstnär men vi är i ett tidigt skede, hon kontaktade mej via Instagram och hon ger mej så mycket vackert för mitt inre. Vi är lika, livfulla och lekfulla, säger en hemlighetsfullt Leonora som inte vill avslöja för mycket.

De tittare som fått följa Leonoras kärleksresa i TV4 kommer inte få se att hon nu tagit sig vidare. Det har nämligen skett utanför kamerorna.

– Tv4 har inte filmat något mer än det som kommer att sändas på onsdag, säger hon.

Den speciella personen som fångat Leonores intresse har hon inte mött än, men tv-bonden vill ta det lugnt den här gången.

Jul och en Thailandsresa med min dotter ska ske innan jag hoppar upp helt i sadeln och ger mej ut för att träffa kvinnan i mitt liv. Men jag vet att hon finns, jag vet bara inte riktigt var, säger hon till Hänt.se.

SE OCKSÅ: Bonde-Leonora om hemliga spelet – så lurade hon TV4

Bonde-Leonora om hemliga spelet – så lurade hon TV4
Slå på ljud

LÄS OCKSÅ: Bonde-Fredriks avhopp efter kärleksförklaringen: ”Var det enda rätta”

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN