Alexander Cennaoui är en mullvad i Robinson – sanningen bakom kulisserna

Alexander Chennaoui Robinson

När Robinson-deltagaren Alexander Chennaoui berättade för sitt lag att han var mullvad blev han kallad för både råtta och förrädare.
Nu berättar han för Hänt om känslorna kring gruppens reaktion, och hur det faktiskt gick till när han fick reda på att han skulle vara mullvad.
– Det var riktigt tungt, säger han.

Den nya säsongen av Robinson är i full gång och redan nu är det dramatik på öarna. I kvällens avsnitt av programmet får både lag nord och lag syd reda på att det finns en mullvad ibland dem, och beskedet får särskilt lag syd att reagera starkt.

När Alexander Chennaoui kliver fram och erkänner att det är han som har fått i uppgift att vara mullvad blir han kallad för både råtta och förrädare. Nu berättar han för Hänt om känslorna kring gruppens reaktion, och hur det faktiskt gick till när han fick reda på att han skulle vara mullvad.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Alexander om gruppens ilska efter avslöjandet

När Alexander berättar för gruppen att han inte är den de tror att han är reagerar många av de väldigt starkt, och någon som inte håller tillbaka sina känslor är Michael ”Rud” Dean.

LÄS MER: ”Robinson-Rud” om lyckan med 11 år yngre frun – efter mörka tiden: ”Jag dog 1989”

– Riktigt tråkigt. Jag är riktigt besviken, bara så du vet. Riktigt besviken. Du har bara suttit här och ljugit rakt upp i nyllet. Jag är fruktansvärt besviken, säger han varpå Hayes Jemide håller med:

– Jag trodde han var en gedigen medlem och så visar det sig att han är en riktig råtta.

Att ta emot de hårda orden var svårt, och för Hänt berättar Alexander om både sorgen och chocken över att de reagerade som de gjorde.

– Jag blev ju väldigt ledsen. Jag blev nästan chockad över att de inte förstod att det var ett spel. Det kändes som att de trodde att det var jag som hade valt det på något sätt när jag egentligen inte hade något val. Så de blev ju skitförbannade. Det blev riktigt jobbigt, säger han innan han fortsätter:

– De använde ju ordet råtta, förrädare och andra nedvärderande ord. Det var inte alls kul att bli kallad sådant. Att de reagerade så häftigt och blev så förbannade, det kom som en chock och var väldigt tungt.

Sanningen bakom kulisserna

När Alexander fick reda på att han skulle vara mullvad förstod han direkt att det inte var något positivt, men då det var produktionen som låg bakom beslutet hade han dessvärre inte något att säga till om.

– Jag har ingen aning om varför de valde mig utan vi blev ju valda av produktionen. De har inte berättat det på något sätt. Det var ingenting vi fick välja utan de sa att du är mullvad liksom, säger han innan han fortsätter:

– Det man ser i programmet är exakt då vi fick reda på det. Dagen innan Robinson började, innan de körde ut oss till öarna liksom. Så det där var ju liksom exakt då det började.

LÄS OCKSÅ: Därför skaffar Tony Irving och maken Alexander Skiöldsparr inte barn

LÄS OCKSÅ: Rolf Lassgård om barnbarnen efter skilsmässan från Birgitta Lassgård

Senaste nytt