Därför är Niclas Hansen nykter under hela vistelsen i Paradise Hotel

24 nov, 2020 
Niclas Hansen Paradise hotel
Paradise hotel-deltagaren Niclas Hansen har varit nykter under hela hans säsong i Paradise hotel.
Nu berättar han anledningen bakom beslutet.
Jag kan inte, säger han.
Annons
Fredrik "Fimpen" Olsson om kärleken i Paradise hotel
Fredrik "Fimpen" Olsson om kärleken i Paradise hotel

Höstens säsong av Paradise hotel är i full gång och för varje vecka som går kommer vi allt närmre den stora finalen. Under de senaste veckorna har det bjudits på en hel del drama och svek, och någon som bjudit på både show och bråk är deltagaren Niclas Hansen. I Paradise hotel-podden med Anna Pankova och Kristian Täljeblad berättar han nu hur det kommer sig att han åkte till paradiset.

– Jag åkte mest dit för att det var tråkigt hemma. Men jag är ju vinnarskalle så jag ville ju vara där för att vinna också, säger han.

Under säsongen har Niclas ofta uppfattats som en person med stort bekräftelsebehov, men när Kristian frågar om han känner igen sig i den beskrivningen förklarar han hur det egentligen ligger till.

– Såhär är det. De har ju klippt det som att jag är världens största narcissist. De har tagit saker ur olika sammanhang och tidpunkter och lagt ihop. Däremot är jag en sån människa som är väldigt nyfiken av mig och vill veta liksom "vad tyckte du" och sånna saker. Jag är en showman och vill att folk ska må bra runt om mig, så det är mer att jag är nyfiken av mig, förklarar han.

Annons

Han får sedan frågan om han var beredd på att det skulle klippas så eller om det hela kom som en chock, men där verkar Niclas ha en väldigt lugn inställning.

– Nej jag brukar inte tänka så mycket. Det blir som det blir. Så länge det inte är personangrepp så tänker jag skitsamma. Men det där är ju jag i hög person, så jag känner igen mig i det jag gör.

Niclas Hansens chockartade avslöjande om hans medverkan i Ph

Men under intervjun avslöjar han också något som får både Anna och Kristian att tappa hakan.Det är när de är inne på Niclas berömda dans som han plötsligt släpper bomben.

– Jag vill bara tillägga att jag drack inte mer än under de två första avsnitten, så jag har varit nykter hela säsongen. Jag skojar inte. Det kan se ut som att jag går på allt möjligt där inne men det gjorde jag inte, erkänner han.

Han förklarar sedan att det har och göra med att han inte kan hantera alkoholen.

Annons

– Du såg ju andra avsnittet där när jag pratar med Patrik, jag kunde ju inte ens hålla ögonen öppna. Så jag är nykter.

Annons