LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför är Icona Pop inte med i kvällens ”Så mycket bättre”

25 nov, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Icona Pop medverkar inte under den första delen av kvällens "Så mycket bättre". Vad tittarna inte får se är nämligen att duon i hemlighet lämnat de andra artisterna under natten.
Annons

I kvällens avsnitt av “Så mycket bättre” är det dags för deltagarna att tolka låtar från Tomas Andersson Wij, 45. Men när programmet börjar är det två av artisterna som saknas.

Aino Jawo, 31, och Caroline Hjelt, 30, från duon Icona Pop medverkar nämligen inte under de första tio minuterna av kvällens avsnitt. Vad tittarna inte har fått veta är att duon var tvungna att sticka från inspelningarna för att genomföra en annan konsert utanför programmet.

– Aino och Carro är och spelar, eller de spelade igår kväll, så de är på väg tillbaka. Jag hoppas att de hinner komma till lunchen, säger Tomas Andersson Wij i avsnittet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Duon återvänder dock tillbaka till “Så mycket bättre”-inspelningarna lagom till lunchen och de första låttolkningarna.

– Det var läskigt ute i vilda världen. Man har ju vant sig vid det här bordet, så det känns fantastiskt och jättehärligt att vara tillbaka igen, säger Aino Jawo i programmet.

”Så mycket bättre” sänds 20.00 på lördagar på TV4.

Foto: TV4, IBL

Annons