älskar älskar inte

Därför är Älskar, älskar inte-Anna och Frank inte med i programmet

Anna Andersson Engelmark och Franko Nero i Älskar, älskar inte

Anna Andersson Engelmark och Franko Nero var med i den andra säsongen av Älskar, älskar inte.
Men i den pågående säsongen lyser paret med sin frånvaro.
Nu berättar Anna varför.
Cathrine om Evangellos behöv att vara otrogen
0:44

Efter reklamen: Cathrine om Evangellos behöv att vara otrogen

(0:44)

Slå på ljud

Den tredje säsongen av succéprogrammet Älskar, älskar inte är i full gång. Här får tittarna följa kärlekspar som kämpar med sina relationer över landsgränserna.

I den andra säsongen fick man se när Frank Nero flyttade till Sverige från sitt hemland Sierra Leone för att få leva ihop med sin kärlek Anna Andersson Engelmark.

Paret saknas däremot i den stundande säsongen trots att de fortfarande lever ihop. I en intervju med Hänt berättar Anna hur det kommer sig.

Det visar sig att de inte fått frågan från produktionen om ytterligare en medverkan.

– Vi har inte fått någon fråga, säger Anna till Hänt.

Däremot är det inget som tynger henne – snarare tvärtom.

– Jag tror inte att jag skulle vilja göra om det här. Alltså det var ju spännande och göra det, men nu har vi gjort det. Men det kanske inte är något liv för oss det där.

Därför vill paret inte vara med i säsong tre

Anna förklarar vidare att inspelningarna tog betydligt mer tid än hon trodde och att både hon och Frank insett att tv-inspelningar inte är deras grej. Så att nu kunna leva ett liv som par med fullt fokus på varandra utan ett tv-team närvarande menar hon bara är positivt.

– För det första mycket jobb med inspelningarna, mer än vad jag hade tänkt. Det är ju som ett jobb, det är inte bara roligt. Det blir ganska tvingande att man ska prestera hela tiden, långa intervjuer hela tiden och sådär.

Anna fick också utstå en hel del hat efter att hon och Frank medverkade i programmet. Något hon berättat i en tidigare intervju med Hänt.

Anna fick utstå hat efter sin medverkan i Älskar, älskar inte

Anna menar att hon framställdes som den hårda i deras relation medan Frank alltid var mjuk och snäll och att detta kan vara anledningen till att hon fick en hel del hat efter att programmet hade sänts.

– Jag framstår som bitchen och Franko som mjuk, söt och känslig, och jag tycker verkligen inte att det är så i verkligheten. Jag skulle vilja att tittarna fick se att Franko inte är så gullig och snäll hela tiden, säger Anna till Hänt och fortsätter:

– Jag har ju ångrat min medverkan många gånger under en period. För det blev mycket bråk mellan mig och Frank när det började sändas. Speciellt när folk började skriva elaka saker om mig, då blev han nästan övertygad om att jag var elak, det blev jättekonstigt. Men sen har det lugnat ner sig, berättar hon.

FOTO: Discovery+

FRÅN FÖRSTASIDAN