Dannys intima hemlighet om sitt eget kön: "Svider lite"

13 jul, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Danny Saucedo öppnar upp om intima detaljer.
Annons

Danny Saucedo, 31, är väldigt öppen med sitt och fästmön Molly Sandéns, 24, liv tillsammans. Han har tidigare berättat om när paret hade så hett sex i en parkerad bil en gång att det uppstod imma på rutorna.

I sin podcast “Tänka högt”, som artisten har tillsammans med vännen och tv-profilen Mikael Hollsten, 33, berättar han nu ännu fler intima detaljer. Men den här gången handlar det inte om fästmön, utan om honom själv.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Danny Saucedo berättar nämligen ingående om sin intimhygien och hur han gillar att frisera sig innanför kalsongerna.

– Jag rakar kuken. Man drar några snabba drag som man viftar iväg liksom, and it’s gone.  Jag är väldigt omsorgsfull där, det kliar när det börjar bli långt, så I’m clean, säger han i podcasten.

Danny Saucedo berättar också om några tips och tricks han brukar använda sig av, för att göra intimrakningen till en smärtfri tillställning.

Annons

– Jag får aldrig shavebumps. Såklart att jag har fått någon liten röd prick någon gång, men det viktiga är att man bara har nya rakblad och sen kör en aftershave som svider lite efteråt. Sen är det done and done, säger han i podcasten.

Artisten skrattar och avbryter sedan sig själv i podcasten.

– Pratar vi om mitt könshår nu? Helt plötsligt kom mitt medvetande ikapp och bara “what the fuck are you talking about?”, säger han och skrattar.

Foto: IBL

Annons