Idol 2023 marknadsföring banner

Danny Saucedos barnbesked i direktsändning – avslöjar framtidsplanerna

13 dec, 2022 
AvJonna Lawaetz
Danny Saucedo
Danny Saucedo är sedan 2019 tillsammans med modellen Anna Eriksson.
När han gästar TV4:s Efter fem avslöjar han i direktsändning om framtidsplanerna.
Annons
Intima stunden på hotellet: ”Hånglade upp varandra”
Intima stunden på hotellet: ”Hånglade upp varandra”

Sångaren Danny Saucedo, 36, blev känd efter sin medverkan i Idol 2006, där han stal alla unga tjejers hjärtan med sin otroliga charm och sångröst. Sedan dess har vi sett honom som en av medlemmarna i pojkbandet EMD. Han har ställt upp i Melodifestivalen fyra gånger, varav en av gångerna var tillsammans med bandet EMD.

Danny Saucedos ord om nya kärleken Anna

År 2013 blev Danny tillsammans med popsångerskan Molly Sandén, 30, och de var vid tiden ett av Sveriges hetaste par. Tre år senare gick de även ut med att de hade förlovat sig. Men 2019 avslöjade paret att de hade valt att avbryta förlovningen och gå skilda vägar. Efter uppbrottet fortsatte paret vara goda vänner men har vid flera tillfällen sagt att de inte kommer bli ett par igen. Båda har idag nya relationer.

Annons

Det var under hösten 2019 som Danny gick ut med att han hittat kärleken igen, efter uppbrottet från Molly. Den nya kärleken är fotomodellen Anna Eriksson. I en intervju med Aftonbladet inför sin konsert i Globen berättade Danny om hur han träffade Anna.

– Vi har gemensamma vänner och det var väl så vi träffades. Jag träffade henne i år. Hon är väldigt intelligent, och superfin, sa artisten då till tidningen.

Paret har sedan dess kilat stadigt men är relativt privata med sin relation. Ingen av dem har visat sin kärlek utåt på sociala medier, men Danny nämner titt som tätt sin flickvän i intervjuer.

Danny Saucedos avslöjande om familjeplanerna – i direktsändning

Paret har varit tillsammans i ungefär tre år och när Danny gästar TV4:s Efter fem avslöjar han en ny detalj om framtiden.

Annons

– Jag har massa drömmar, mycket mer musik, testa på lite skådespeleri sen på det privata planet, jag vill jättegärna göra plats för att skapa familj. Jag vill jättegärna bara se vad resten av livet bara ska betyda och vad jag ska göra, säger Danny varpå programledaren Axel Pileby frågar:

Drömmer du om att bli pappa?

– Ja gud ja, svarar Danny.

Hänt har sökt Danny för en kommentar.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons