Danny Saucedos tårar efter uppbrottet: "Grät floder"

Danny Saucedo, 31, lever samboliv med sin kärlek Molly Sandén, 25. Paret är även förlovade och det ryktas om ett stundande bröllop. Men innan Molly fanns i Dannys liv, fanns istället den dåvarande flickvännen Janna Gränsjö - någon Danny höll kär i hela nio år. I podcasten ”Tänka högt” som han har tillsammans med fitnessprofilen Mikaela Hollsten, berättar han nu om hur han hemma i sin bostad grät floder över exet...

I hela tio avsnitt har nu artisten Danny Saucedo, 31, och hans nära vän Mikael Hollsten producerat poddavsnitt. Och det är just i podden  ”Tänka högt” som killarna diskuterar allt mellan himmel och jord.

Den här gången är det olika skådespelarinsatser som är på agendan med tv-succén ”SKAM” i fokus. Danny hyllar nämligen de unga skådespelarna för sina talanger att leverera känslor. Han själv har endast kommit till säsong två, men är redan helt såld på serien. Enligt Danny känns allt väldigt äkta.

– De läser inte upp sina ord, de är sig själva, säger han och fortsätter:

–  Jag kan bli så imponerad av unga skådisar som man bara “fan, du är verkligen den där karaktären”.

Danny kommer därmed också in på sitt eget skådespeleri:

– Jag har ingen koll på hur jag spelar, säger han, men berättar att han en gång fick tips av skådespelerskan Lena Endre, 62.

– Att gråta på kommando är inte alltid så lätt. Jag frågade Lena Endre om hur man får till gråt och då sa hon ”Ja, jo, jag har ganska mycket i mitt bagage så jag kan lätt gå till mina mörka platser”, berättar han.

Personligen tycker han att det är lättare att gråta hemma. Och det var just precis vad den svenska stjärnan gjorde – i en musikvideo.

– I min video ”Brinner i bröstet” så läppsynkar jag inte någonting, utan jag dansar och gör lite teckenspråk och det finns en scen där jag faktiskt gråter. Jag vet att när jag var hemma och tänkte på det jobbiga som låten faktiskt handlade om och mitt ex, då kunde jag gråta floder!

 

Vidare berättar Danny att han istället hade svårt att få till det på inspelning:

– Jag kom till set med ljus och kameror och sex personer bakom i sminket och alla bara ”GO! Nu ska du vara lite sentimental”, då blev jag bara “ehhh ja”…

Sångaren menar att han helt enkelt inte fick fram sina känslor när det väl gällde.

Danny med den dåvarande flickvännen Janna Gränsjö.

 

I podden nämner han även att han gärna hade kunnat tänka sig att spela in någon form av film. En film där han fick prova på att spela något helt utanför sin comfortzone.

Vi på Hänt tycker definitivt att det hade varit en kul idé. Vi säger helt enkelt som på inspelningarna; GO DANNY!

LÄS OCKSÅ: Danny Saucedo fick sparken – bryter tystnaden om bråket

LÄS OCKSÅ: Danny Saucedo om sin läggning: ”Är det normalt, är det inte?”

FOTO: Ibl/Instagram

 

SENASTE NYTT!