ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Danny Saucedos stora lycka – avslöjar framgången

19 feb, 2023 
André Färnsveden
Jonna Lawaetz
Danny Saucedo har ett stort år framför sig.
Nu berättar artisten om vad som väntar under det kommande året och delar med sig av ett glädjande besked.
– Jag ska..., säger Danny till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Laurell Jane Barker om flytten till Sverige – stödet från folketBrand logo
Laurell Jane Barker om flytten till Sverige – stödet från folket

Danny Saucedo klev in genom dörrarna i Idol 2006 och charmade direkt det svenska folket. Även om han hamnade på en femteplats i tävlingen har hans karriär endast gått från klarhet till klarhet.

Dannys Saucedos stora lycka – nu avslöjar han

De senaste åren har Danny utvidgat sin karriär en hel del. Även om han ännu gör musik så har även tagit på sig fler uppdrag. Ett av de är programledare i den nya humorserien Ägd av Danny, där han lurar kändisar och sätter dem i obekväma situationer innan han till slut avslöjar att det är ett spratt.

Nyligen skulle Danny presentera priset för årets herrdoft i Beauty awards, då berättade han för Hänt om sitt egna nya bidrag till marknaden.

– Alltså, jag har släppt mitt egna skönhetsmärke också, som heter EDO, säger Danny till Hänt och fortsätter:

– Men skönhet kommer inifrån och sen resten är ju puts utifrån så det gäller att ta hand om sig på tvåfrontskriget liksom.

Annons

– Men jag har djupdykt mig i den här branschen, jag tycker att det är skitkul och jag och min VD Johan jobbar stenhårt för att få fram grymma produkter för killar.

Vidare förklarar Danny att det här året blir ett fullspäckat år för honom och delar med sig av ett glädjande besked – att han ska släppa ny musik och spela in en serie.

– Ny musik, ska spela in en serie, jag ska ut och spela i sommar och lite konceptplattor, så jag har skitmycket på g, det är jätteroligt. Jag tror att det blir ett skitbra år, säger Danny.

Danny Saucedo om flickvännen Anna Eriksson

Det är inte bara karriären som går bra för Danny. På det privata planet går det minst lika bra. Artisten är sedan 2019 tillsammans med modellen Anna Eriksson.

Annons

Danny har tidigare berättat för Aftonbladet att de har flera gemensamma vänner – något som bidrog till att det blev de två från första början.

– Vi har gemensamma vänner och det var väl så vi träffades. Jag träffade henne i år. Hon är väldigt intelligent, och superfin, sa artisten då till tidningen.

Paret har sedan dess kilat stadigt och vi får se lite hyllningar och fina bilder på Instagram titt som tätt – men de är relativt privata med sin relation.

Nyligen delade Danny en fin bild på Anna på alla hjärtans dag och skrev ett fint hjärta till. Men själva högtiden kunde de tyvärr inte fira tillsammans eftersom hon befinner sig i Gambia.

Det blev ingen distansromantik med ett Facetime-samtal eller så?

– Nej det blev ett hjärta, enkelt, sa han då till Hänt.

FOTO: KARIN TÖRNBLOM/TT

Annons