LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Danny Saucedos avslöjande om namnvalet till den kommande bebisen

25 aug, 2023 
Johanna Talamo
Danny
Danny Saucedo och flickvännen Anna Eriksson ska snart bli föräldrar för första gången. I en ny intervju med Hänt avslöjar Danny tankarna kring namnvalet på sin kommande bebis.
– Det här är en..., säger han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Alexander Skarsgårds bebislycka – nu bekräftar han: ”Ovant”Brand logo
Alexander Skarsgårds bebislycka – nu bekräftar han: ”Ovant”

Efter sin medverkan i Idol 2016 har Danny Saucedos, 37 musikkarriär gått som på räls och han har fortsatt charma det svenska folket med ett flertal stora hits.

Privatlivet verkar också vara lyckosamt för Danny då han tillsammans med modellen Anna Eriksson, väntar sitt första barn. De gick ut med den glädjande nyheten på Instagram där Anna syntes posera med sin gravidmage.

”Baby bakin”, skrev Anna och Danny till bilden.

Danny Saucedo om att bli pappa för första gången

Efter att paret gått ut med nyheten om att de väntar tillökningen så uttalade sig Danny återigen på sin Instagram. Där la han ut ett klipp från en spelning i Kalmar och skrev hur tacksam han är över sitt jobb och graviditeten.

”Drömmen. Älskar drömmen jag får leva ut med mina vänner och allt jag står inför denna höst ihop med min vackra sambo och det lilla livet som kommer snart”, skrev Danny då och fortsatte.

”Så tacksam och lycklig just nu. Tack Kalmar – verkligen. Tack.”

Annons

När Hänt, under gårdagen träffar Danny på Amazon Primes sommarfest delar Danny återigen gladeligen med sig om bebislyckan och säger att det känns självklart.

– Jag tänkte säga att det känns overkligt, men det känns väldigt verkligt och väldigt väntat. Jag har velat bli farsa sedan jag var 20 bast så jag är redo, säger en exalterad Danny och fortsätter.

– Det kommer säkert vara fruktansvärt men samtidigt helt underbart på samma gång.

Danny Saucedo om namnvalet på sin kommande bebis

I intervjun med Hänt, under Amazon Primes sommarfest berättar Danny vidare om sitt efterlängtade knyte.

På frågan om barnets kön förklarar han att paret redan tagit reda på om det är en flicka eller pojke som ligger i magen – men att det är något han ännu inte vill avslöja.

Annons

– Ja det har vi, jag vet vad det är men jag kommer inte säga det, säger Danny till Hänt.

Danny Saucedo och Anna Erikssons bebis är beräknad att födas i början av december och i intervjun med Hänt avslöjar Danny även att paret har börjat diskutera barnnamn.

Men vad det namnet tillsist kommer landa i är något som de väljer att spika när bebisen väl är född och de har möjlighet att se vad som kommer passa honom eller henne bäst.

– När den kommer blir det lite så här, det här är en Janne, Olle, Olivia eller jag vet inte vad det blir, säger Danny till Hänt.

FOTO: Karin Törnblom/TT/Instagram

Annons