Danny Saucedos ärliga ord om singellivet: ”Längtar”

Danny Saucedo berättar om singellivet efter uppbrottet från Molly Sandén.
I början av mars blev det känt att artisterna Danny Saucedo och Molly Sandén gått skilda vägar. Nu talar Danny ut om livet som singel – och om längtan efter att hitta kärleken på nytt.
Annons

Det var i radioprogrammet Gry Forssell med vänner som artisten Molly Sandén, 26, valde att bekräfta att hon och Danny Saucedo, 33, gått skilda vägar efter sex år tillsammans. Det var efter att ha fått frågan om hon var singel som Molly valde att berätta.

Annons

– Jag festar ensam just nu.. så att säga, sa Molly Sandén då och fortsatte:

– Ja, det kanske är lite deppigt, men det kan också vara något fint med det på något sätt. Det behöver inte alltid vara en dans på rosor.

Efter Molly Sandéns avslöjande dröjde det flera veckor innan Danny Saucedo valde att kommentera uppbrottet. I en intervju med Expressen bröt han tystnaden och berättade att beslutet om att gå skilda vägar var gemensamt. Samtidigt förklarade han att det fanns intet ont mellan det forna kärleksparet.

Annons

– Vi är bästa vänner, vi älskar varandra, det var mina sex bästa år hittills. Jag är så glad att jag fick så många år med Molly. Men allt har sitt slut, sa Danny Saucedo till tidningen.

Danny om relationen med Molly idag

Det har nu gått drygt en månad sedan uppbrottet blev offentligt, och både Molly och Danny lever som singlar. I en intervju med Aftonbladet förklarar Danny hur hans relation med Molly ser ut idag.

– Jag kan säga så här. Vi är bästa vänner och vi älskar varandra. Allt det som hände inspirerar oss väldigt mycket och jag vet att hon är i studion nu. Det är jag med. Men vad det är som har hänt vill jag inte gå in på. Men Molly är en fantastisk person, säger han till tidningen.

Som singel överöses Danny Saucedo av meddelanden från personer som vill få kontakt med honom. När han gästade programledaren Titti Schultz i P4 Extra berättade han om hur ”det började explodera” i hans telefon när hans kompisar skaffade dejtingappen Tinder till honom.

Annons

– Jag har faktiskt videobevis när de står och skriver till folk. Det är helt otroligt, det började exploderade i min jävla telefon. Men jag vågar inte öppna den där appen, för det känns läskigt. Jag behöver det inte heller, sa han då.

Men än är det för tidigt för att börja dejta, menar Danny. Däremot finns en längtan att återigen hitta kärleken på nytt, vilket han berättar om för Aftonbladet.

– Gud, det är absolut för tidigt. Men jag längtar efter kärlek och även efter kärlek till mig själv. Just nu är jag jätte­kär i mig själv, säger Danny Saucedo till tidningen.

FOTO: TT/Karin Törnblom

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…