LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Danny Saucedo visar upp lyckan – bara månader efter gravidavslöjandet

30 sep, 2023 
Lyckan är total för Danny Saucedo.
Han och flickvännen Anna väntar tillökning och han kan även bekräfta stora glädjen i karriären.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Danny Saucedo ska bli pappa – så mår flickvännen Anna i graviditetenBrand logo
Danny Saucedo ska bli pappa – så mår flickvännen Anna i graviditeten

Danny Saucedo och flickvännen Anna Eriksson väntar tillökning. Det var i augusti som paret publicerade en bild på Instagram och skrev:

”Baby bakin”

– Jag tänkte säga att det känns overkligt, men det känns väldigt verkligt och väldigt väntat. Jag har velat bli farsa sedan jag var 20 bast så jag är redo. Det kommer säkert vara fruktansvärt men samtidigt helt underbart på samma gång, har Danny berättat för Hänt.

Danny Saucedo om gravidlyckan med flickvännen Anna

Könet på barnet har paret tagit reda på men det är inget de vill gå ut med

– Ja det har vi, jag vet vad det är men jag kommer inte säga det. När den kommer blir det lite så här, det här är en Janne, Olle, Olivia eller jag vet inte vad det blir.

Bebisen är beräknad att komma i december och när paret avslöjade den stora nyheten fylldes deras Instagram med gratulationer och lyckohälsningar.

Annons

Det är inte bara på det privata planet som lyckan är total. Danny har tagit en annan väg i sin karriär bredvid musiken och fokuserat på sitt nya hudvårdsmärke EDO.

Danny Saucedo om nya karriären – stora glädjen

När Hänt träffade Danny på röda mattan inför Beauty awards, så berättade han om sitt egna skönhetsmärke.

– Alltså, jag har släppt mitt egna skönhetsmärke också, som heter EDO, sa Danny och fortsatte berätta om skönhet för honom:

– Men skönhet kommer inifrån och sen resten är ju puts utifrån så det gäller att ta hand om sig på tvåfrontskriget liksom.

Nu har Danny även gjort ett samarbete med Åhlens. Det är på Instagram som artisten berättar att de är live och visar upp produkterna inne i butiken.

”Jag är stolt att Edosthlm ska in på Åhlens som en del av sortimentet för manlig skönhet! 29-30 september står jag och min medgrundare Johan Lundell och visar och pratar om våra produkter. Det finns chans att vinna kit och jag kommer även sjunga lite akustiskt på kvällen vid 17.00 båda dagarna.
Kom förbi och kolla in vad vi skapat och hitta nåt för dig eller nån du bryr dig om”, skriver Danny.

FOTO: Karin Törnblom/TT, HÄNT

Annons