LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma LehtosaloEurovision Song Contest
Festis marknadsföring banner

Daniel Tholéns ärliga ord om Allan Erikssons oväntade val i Farmen

15 mar, 2021 
AvLovisa Ström
Daniel Tholén & Allan Ericksson
När Allan Eriksson lämnade Farmen i söndags bestämde han att Malin Nyman skulle få bli säsongens sista storbonde.
Nu berättar Daniel Tholén om känslorna kring att inte bli vald.
Annons
Dramatik och svek i kvällens avsnitt av FarmenBrand logo
Dramatik och svek i kvällens avsnitt av Farmen

Farmen börjar lida mot sitt slut och det är nu fem starka deltagare som är kvar på gården för att tävla om den ärofyllda vinsten. Men trots att de tagit sig långt i tävlingen är det långt ifrån klart, och mycket kan fortfarande hända.

Efter en jämn match mot Malin Nyman var det Allan Eriksson som tillslut blev tvungen att lämna under söndagens avsnitt av programmet. Men innan han skulle få åka hem till sin familj igen var han först tvungen att ta det viktiga beslutet om vem som skull bli sommarens sista storbonde.

Allans oväntade beslut i Farmen

När de andra deltagarna vaknar upp i finalveckan vet de fortfarande inte vem som blivit vald till storbonde, och frågorna är många. Men när programledaren Anna Brolin senare samlar gruppen och läser upp brevet som Allan lämnade innan han åkte hem står det klart att det är Malin som blivit vald.

Annons

– Det känns fint av Allan, det gör det. Väldigt fint. Man blir lite rörd, säger hon innan hon fortsätter:

– Vi har varit bra kompisar här inne och kommer vara det på utsidan också, så jag är väldigt tacksam.

Men då Allan utan tvekan valde Daniel Tholén till att bli gårdskarl när han själv var storbonde var det många tittare som blev chockade över hans val. Nu berättar Daniel om känslorna kring att inte bli vald.

Daniel Tholéns ärliga ord om Allans beslut

När Hänt når Daniel berättar han att han vid det här laget i tävlingen inte längre hoppades på någonting, och att han blivit blind för pakter och konstellationer. Han vågade därför inte hoppas på att han skulle bli vald, men blev såklart besviken över att inte bli det.

”Jag var ganska blind för pakter eller konstellationer. Jag ville inte ge mig in i några små överenskommelser och såg där för inte heller dom som bildades bakom min rygg. Jag försökte väl kanske inte heller ta reda på dom. Så jag förväntade mig ingenting utan såg allt som en bonus om de blev så”, skriver han innan han fortsätter:

”Jag förväntade mig inte att Allan skulle välja mig men hoppades väl kanske att han skulle göra de.”

Hänt har sökt Allan utan svar.

Annons