BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Dan Ekborg bekräftar 36 år yngre flickvännen Lovisa Hellstedt : ”Jättelycklig”

28 mar, 2023 
Dan Ekborg
Dan Ekborg har funnit kärleken på nytt efter skilsmässan.
Nu bekräftar han den stora lyckan med 36 år yngre flickvännen.
– Jag är jättelycklig, säger Dan till Aftonbladet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anders Ekborg om relationen till Dan EkborgBrand logo
Anders Ekborg om relationen till Dan Ekborg

– Vi är jättebra vänner, och det är inga konstigheter. Det är det jag kan säga om det, sa Dan till Expressen när skilsmässan offentliggjordes.

Redan slutet av september 2020 ansökte paret om skilsmässa, men inte förrän i oktober registrerades den hos Stockholms tingsrätt. Bara två dagar efter att skilsmässoansökan registrerades hos tingsrätten begärde Emma att processen skulle avbrytas. Men efter detta ansökte Dan och Emma ännu en gång om skilsmässa, vilket till slut blev den som gick igenom.

Dan Ekborgs nya kärlekslycka med flickvännen Lovisa Hellstedt: ”Jättelycklig”

Men nu står det klart att Dan har funnit kärleken på nytt. Det bekräftar han för Aftonbladet. I en kommentar till tidningen avslöjar han den stora lyckan med en kvinna som heter Lovisa Hellstedt, 31. Dan har även ändrat sin relationsstatus på Facebook, där det nu står att han är i ett förhållande.

Annons

– Ja, vi är ett par och jag är jättelycklig, säger Dan till tidningen.

Lovisa arbetar som bolånehandläggare och paret har redan hunnit vara iväg på en härlig semester ihop, nämligen till Alicante i Spanien.

Därför umgås inte bröderna Dan Ekborg och Anders Ekborg

Dan Ekborg och hans bror Anders Ekborg, 62, är kända skådespelare som synts i många produktioner under åren. Men även om bröderna synts ihop i olika filmer så har de idag inte mycket kontakt med varandra. Det berättade Anders i en intervju med Hänt i höstas.

– Vi har inte setts på länge kan jag säga, men jag hoppas han mår bra. Vi kanske ses till jul, man vet aldrig. Man jobbar ju på så olika håll så att vi har inte hörts på ett tag, men vi får se till att göra det till jul, sa han då.

Anledningen till att de inte hade så mycket kontakt menade Andres berodde på tidsbrist.

Hänt har sökt Dan Ekborg och Lovisa Hellstedt.

FOTO: TT

Annons