LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför dejtar Dan Ekborg bara yngre kvinnor: ”Äldre kvinnor är ofta..”

28 dec, 2023 
Dan Ekborg
Dan Ekborg är tillsammans med 36 år yngre flickvännen Lovisa Hellstedt.
Nu berättar han varför han dras till yngre kvinnor.
– Äldre kvinnor är ofta kanske lite för smarta och vill ha det på ett annat sätt, säger han i en video på Youtube.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Vem sa det? – Tomten är far till alla barnenBrand logo
Vem sa det? – Tomten är far till alla barnen

Dan Ekborg, 68, avslöjande i början av året att han funnit kärleken i bolånehandläggaren Lovisa Hellstedt, 32. Detta efter uppbrottet från Emma Ekborg, 33, som han var gift med till 2021.

Dan Ekborg om varför han dejtar yngre kvinnor

I en ny intervju som Dan gjort med Malin Norlander på hennes Youtube-kanal berättar han nu om flickvännen och ålderskillnaden mellan de två.

– Hon är född 92, säger Dan.

Malin påpekar sedan att Dan fått möta en hel del kommenterar kring att han ofta fåt ihop det med yngre kvinnor. Detta varpå han berättar varför han dras till kvinnor som är yngre än han själv.

– Jag tycker det är så konstigt, jag har alltid tyckt det är underligt. För det första så är det så att äldre kvinnor går inte på det, äldre kvinnor är ofta kanske lite för smarta och vill ha det på ett annat sätt, säger han.

Orden om relationen: ”Jag vet inte varför folk tycker det är konstigt”

Vidare förklarar Malin att Dan tidigare sagt att han gillar att yngre tjejer gillar att hålla igång med aktiviteter så att förhållandet inte blir för tråkigt. Dan drar då ett exempel från dagarna tidigare när Lovisa plötsligt visat intresse för att åka iväg till en av Dans vänner som arbetar med tennis.

Annons

– Då åker vi dit säger hon. Jaha du vill åka dit säger jag? Ja jag kan inget om tennis men jag åker gärna dit. Det är en sån grej, det är väl en bidragande orsak till att jag tycker det är kul. Jag är fortfarande levnadsglad och tycker det är kul att hitta på saker, säger Dan och fortsätter:

– Hon har ju fått mig att gå på gymmet till exempel. Det är väl intressant istället för att jag ska förfalla, bara för att jag är 68.

Att umgås över åldersgränserna menar Dan är något som kommit från att hans karriär som skådespelare. Genom jobbet har han nämligen alltid

– Jag vet inte varför folk tycker det är konstigt, jag hoppas de tycker likadant om kvinnor som har förhållanden med yngre.

FOTO: TT

Annons